לחיצה על דגדגן ורטיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיצה על דגדגן ורטיבות
    הני
    13/11/2017

לד"ר מיכאל היקר
    כבר התיעצתי איתך בעבר ועזרת לי מאוד אשמח גם הפעם לקבל מענה
    אתמול שכבתי עם חבר מאוד קרוב ובגלל שהייתי מצוברחת הוא הציע לי שלא נבצע חדירה אלא סתם נעשה חיים אז התפשטנו והוא ליקק המון ואז התחיל לגעת לי בדגדגן בהתחלה הייתי בעננים פשוט ריחפתי הוא נגע ולחץ והיה מדהים
    ופתאום תוך שניה הכל נגמר כל החשק האהבה שהיתה בחדר וכו השאלה מזה היה אייך יכול להיות שבאמצע הכל נגמר כלא היה ואני התחלתי להרגיש לא טוב וממש הלכתי להקיא? אשמח לתשובה
    כמו כן פעם אחרת לא הגיע לי כמה חודשים מחזור ואז שכבנו והוא החדיר כמה אצבעות והיה מדהים ואחרי כמה שעות פתאום התחילו כאבים באגן ויום אחר כך התחיל לי מחזור השאלה אם יתכן שזה בגלל שהוא החדיר ?
    כמו כן אשמח לדעת אם מותר ממש ללחוץ על הדג'דגן
    ולמה מידי פעם אני פתאום מגלה רטיבות ממש משמעותית על התחתון וזה בלי ריח של פיפי וגם לפעמים זה אחרי שהוא נגע לי בדגדגן או החדיר לי אצבעות!?
    תודה גדולה
    הני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיצה על דגדגן ורטיבות

הוספת תגובה

• תודה גדולה

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/11/2017

נראה לי שלא אוכל לתת לך תשובות משום שהן לא ממש מתחום הגינקולוגיה אלא יותר מתחום סקסולוגיה.
    היום ולא מדובר בתלונה פיזית כמו כאבים, דימום , הפרשות או נגע ועוד אינני יכול לתת לך תשובה מספקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו