איבדתי את חבילת הגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבדתי את חבילת הגלולות
    אנונימי
    28/11/2017

שלום, איבדתי את חבילת הגלולות שלי כשאני בנופש, קיימתי יחסי מין לפני יומיים והיום בבוקר כשהייתי צריכה לקחת גלולה לא מצאתי בשום מקום את החבילה, בבית יש לי חבילה חדשה שכוכל לקחת, אך עד שאגיע לבית יעבור יומיים בלי לקחת גלולה בכלל ואין לי אפשרות לגשת לרופא לקחת חבילה, אני בסוף השבוע הראשון ותחילת השבוע השני של החבילה, גלולות יאז, מה עלי לעשות? לקחת ביום חמישי כשאחזור לבית או לעשות משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבדתי את חבילת הגלולות

הוספת תגובה

• אנונימית

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/11/2017

במידה ולא תמשיכי את הגלולות אזי את לא מוגנת, לכן יש להשתמש בקונדום. מאידך את יכולה להכנס להריון כבר ממגע מיני שהיה לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה לעשות

Tamar Aminov
    28/11/2017

מה לעשות? לקחת פוסטינור? או פשוט להמשיך לקחת גלולות ביופ חמישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה לעשות

Tamar Aminov
    28/11/2017

מה לעשות? לקחת פוסטינור? או פשוט להמשיך לקחת גלולות ביופ חמישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו