דימום לא פוסק מרחם במשך כחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לא פוסק מרחם במשך כחודש
    אורלי
    11/12/2017

אני בת 48. משתמשת בהתקן מירנה כבר הרבה שנים. יש לי מיומה קטנה (3 ס"מ).לפני כ5 חודשים פתאום היה לי מחזור ארוך מאוד (17 ימים) ואז כעבור שבוע הגיע שוב ושוב היה יחסית ארוך, פסק, המשיך, פסק, המשיך. הייתי בטוחה שזה הורמונלי. נבדקתי. הבדיקה ההורמונלית הייתה תקינה. התופעה המשיכה. אני כרגע מחכה לתשובה של בדיקת פאפ וביופסיה. השאלה שלי : האם המסקנה היא שזה סרטני? לפי מה שקראתי אין סיבה אחרת והסבר אחר לדימום הלא פוסק הזה (לאחרונה זה כבר 27 ימים). או שיש עוד סיבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום תתחת מירנה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/12/2017

סיבה פשוטה לדמם ממושך זה שצריך להוציא את ההתקן מעבר ל5 שנים למשל.
    למה לחשוב על סרטן. תוציא את ההתקן ותראי אם את עדיין מדממת ויכול להיות שהכל יסתדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/12/2017

או שיש עוד סיבות?

=== יש עוד הרבה סיבות. למה מיד לחשוב על סרטן. בגילך דימום ממושך זה דבר שקמעט בשגרה. כדאי להבדק שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו