איחור ושינוי במחזור החודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור ושינוי במחזור החודשי
    אנונימית
    20/02/2018

שלום לכם.
    המחזור שלי סדיר ונמשך כחמישה ימים ואפשר להגדיר אותו כחזק. המחזור האחרון התחיל ב14.1 והסתיים ב19.1. החודש הוא איחר לי והחל מיום שישי בערב (16.2) התחילו להופיע ממש מעט כתמים חומים על התחתונים. ביום ראשון בבוקר (18.2) כבר ממש התחילו דימומים טיפה יותר מאסיביים שהיו מלווים בכאבי מחזור וגם בגושים (מצטערת על התיאורים). אבל עדיין לא כל תסמיני המחזור שאני רגילה אליהם הופיעו לפני וגם הכאבים היו מתונים מבדרך כלל. דבר נוסף שקורה הוא שיש לי במשך כמה שעות דימום ואז במשך כמה שעות הוא ממש מפסיק ואפילו השתן יוצא נקי, ואז הדימום חוזר שוב לכמה שעות וחוזר חלילה. האמת שזה היה חודש ממש לחוץ ומתוח בשבילי, וגם השגרה היומית שלי ממש השתנתה אבל הדברים האלה מעולם לא השפיעו על המחזור שלי בצורה כזו. בנוסף אני גם בתולה וחוץ מאקט של חיכוך חיצוני לגמרי לנרתיק בלי גמירה שקרה החודש לא התרחשה שום פעילות מינית. אני קצת חוששת ורוצה לשמוע חוות דעת ראשונית מכם לגבי הסיבות והאם לדעתכם כדאי לי לקבוע תור לרופא נשים לבדיקה.
    תודה והמשך שבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנונימית שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    20/02/2018

אני ממליץ לך לפנות לרופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו