מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חילוף בין גלולות והשפעות משוגעות על ה"מחזור"אדוה05/03/2018
שלום,
רציתי להוועץ כיוון שהייתי כבר אצל 2 רופאים שונים של קופת החולים ונראה שאף אחד מהם לא ממש לוקח ברצינות את המקרה שלי שלדעתי הוא מדאיג.
נטלתי גלולות מינס במשך כשנה וחצי ובמהלך חצי שנה האחרונה לנטילתן הפסקתי לקבל מחזור. לאחר היוועצות החלטתי להחליף לגלולות פמינט על מנת כן לקבל מחזור שניתן לשים לב אליו כיוון שיש בהן מינון הורמונאלי יותר גבוהה, לקחתי חפיסה אחת ומחזור לא הגיע ולכן החלטתי לעשות הפסקה בגלולות ולראות שאני מקבלת וסת. וכך היה והתחלתי אחרי 2 וסתות את הגלולות פמינט מחדש - אלא שמאז אני בדימום כבר 3 שבועות וכאבי בטן לא נעימים. ניגשתי לרופאה וביצאה בי אולטרסאונד גיניקולוגי כדי לשלול היריון - אחרי ששללה ביקשה ממני לקחת 2 כדורי גלולה ביום בכדי להביא להפסקת הדימום - ואז לחזור לגלולה אחת. במשך 4 ימים כך עשיתי וברגע שפסק כביכול הדימום וחזרתי לגלולה אחת הדימום שוב התחיל. העצה של הרופאה - אפשר להעלות את מינון ההורמונים עוד.
יש פה 2 דברים שאני לא מבינה - הראשון זה למה אני צריכה לדחוף עוד הורמונים מיותרים לגוף שלי? השני זה למה היא לא דווקא ממליצה על הגלולות הקודמות (מינס) שדווקא בהן לא סבלתי מדימומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדוה
ד``ר מיכאל פרידמן05/03/2018אני לא יכול לענות במקום הרופאים שלך.
הבעיה ידועה, יחד עם זה את חייבל להשלים את הבירור - למשל אני ממליץ לשקול ביצוע היסטרוסקופיה - הסתכלות לתוך חלל הרחם - ואולי בדיקות לתפקודי קרישה.
במידה והכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?