מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזה הדם הנקי הזה?אור11/03/2018
בת 45 לידה אחת לפני 16 שנה בערך בניתוח קיסרי. לא בהריון. המחזור הפסיק לשנה בערך היו פעיים בודדות שיצאו כמה טיפות. לאחר בערך שנה התחילו דימומים חזקים למשך 7 ימים או 8 ימים . לפעמים גושים קטנטנים אבל לרוב דם שנראה נקי.
כאבים באגן בצד שמאל לרוב לפעמים גם בימין זה לא כאבים חזקים אלא יותר כאבים מציקים שקשה להסביר.
עשיתי בדיקות .רירית הרחם מעובה 7 ממ וממצא ציסטי.
הרופא עשה בדיקה גניקולוגית ואמר שזה לא דם של מחזור ושהדימום מהרחם.
שלח אותי הרופא לפאפ וביופסיה הבדיקות יצאו תקינות.
בינתיים ממשיכה כל חודש לקבל מחזור אבל הדימום פחת לפעמים בקושי יוצא.
הלכתי כעבור 3 חודשים לבדיקת אולטראסאונד גניקולוגי ואמר שהכל בסדר לבוא עוד 3 חודשים לביקורת.
מחזור אחרון שוב דימום חזק של הרבה דם נקי לא נראה כמו דם מחזור.
1. למה הרופא עושה לי כל 3 חודשים בדיקה גניקולוגית הבדיקות יצאו תקינות.
2. מזה הדם הנקי הזה?
3. ולמה רירית 7 סמ?
4. האם יש צורך לעשות עוד בדיקות כלשהן בתחום הגניקולוגיה או בתחום אחר למרות שהגניקולוג בדק ואמר שהדימום מהרחם?
לפעמים כאבים בצד שמאל בגב .יש לי גם כאבי גב כך שאני לא יודעת אם זה קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
ד``ר מיכאל פרידמן11/03/2018אי אפשר לתת לך תשןבןת על כל השאלות שלך בלי לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?