שימוש בגלולות זואלי ואי קבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בגלולות זואלי ואי קבלת מחזור
    חן
    18/03/2018

שלום,

לקחתי במשך שנים פמינט, ובעקבות תופעות לוואי מרובות רופאת הנשים שלי המליצה לי לעבור לזואלי.

בעקבות חופשה ולצורך "דילוג" על מחזור אחד לקחתי 2 חפיסות זואלי ללא שנטלתי את גלולות הפלצבו של החפיסה הראשונה.
    את החפיסה השנייה לקחתי במלואה כך שנטלתי בסיומה 4 גלולות פלצבו, אך המחזור החודשי לא הופיע.
    המשכתי לקחת את החפיסה השלישית כרגיל ואני כבר בגלולה החמישית בחפיסה - ועדיין לא קיבלתי מחזור.
    אציין כי אני נוטלת את הגלולות בשעה יחסית קבועה (בערב) וללא פספוסים, אך אני מעט בלחץ כיוון שנמסר לי מרופאת הנשים שלי שעודף משקל עשוי לפגוע ביעילות הגלולות.

ביצעתי 2 בדיקות הריון ביתיות (בהפרש של יומיים) והן יצאו שליליות. אין לרופאת הנשים שלי תורים פנויים לשבועיים הקרובים ולכן אשמח למענה - האם עליי לפנות בדחיפות לרופא נשים לצורך שלילת היריון או שאני יכולה להיות רגועה?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחן שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    18/03/2018

האם עליי לפנות בדחיפות לרופא נשים לצורך שלילת היריון או שאני יכולה להיות רגועה?

==== כדאי להבדק. אינני חושב שיש בעיה כלשהי אבל חשוב לעבור בדיקה גינקולוגית עם US .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו