מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש איזשהו סיכוי להיריון?אנונימית27/04/2018
לפני כמעט שלושה חודשים היה חשש להיריון עקב איחור של 8 ימים במחזור. קבעתי מיד תור לרופא נשים, שבדק אותי 11 ימים מיום האיחור (תוך כדי ההמתנה היו לי דימומים שהתבררו יותר מאוחר כמחזור). הוא עשה לי אולטראסאונד (שיצא תקין ולא הראה שום דבר) ושלח אותי לעשות בדיקת דם של בטא כדי לשלול היריון. הבדיקה שנעשתה 12 ימים מיום האיחור יצאה שלילית. חשוב לציין שמאז קיבלתי עוד פעמיים נוספות מחזור סדיר כמו תמיד. אין גם שום תסמינים או סימנים מעידים להיריון, אבל עדיין מנקר בי איזשהו חשש קטן שאולי כן יש סיכוי להיריון. צריכה חוות דעת רפואית מהירה בעניין בשביל השלווה הפנימית שלי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
ד``ר מיכאל פרידמן28/04/2018צריכה חוות דעת רפואית מהירה בעניין בשביל השלווה הפנימית שלי
==== על מנת לקבל חוות דעת את חייבת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על המענה
אנונימית28/04/2018כאמור, עשיתי בדיקה אצל רופא נשים וגם בדיקת דם 12 ימים לאחר היום הראשון של האיחור במחזור, והיא יצאה שלילית וגם באולטראסאונד לא ראו שום דבר. קיבלתי במקביל לבדיקה מחזור וקיבלתי עוד פעמיים נוספות מאז מחזור סדיר לגמרי (כמו שאני מקבלת בדרך כלל). השאלה אם גם אחרי הבדיקות האלה והמחזור הסדיר ועצם זה שאין סימנים מעידים להריון יש אפשרות בכלל להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן28/04/2018השאלה אם גם אחרי הבדיקות האלה והמחזור הסדיר ועצם זה שאין סימנים מעידים להריון יש אפשרות בכלל להיריון?
==== ברור שלא היה הריון, הרי כל הבדיקות היו שליליות. וגם קבלת מחזור. לגבי העתיד - למה בכלל לחשות האם את יכולה להרות? אם את חרדה אז תפני לגינקולוג שלך לצורך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?