האם יש איזשהו סיכוי להיריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש איזשהו סיכוי להיריון?
    אנונימית
    27/04/2018

לפני כמעט שלושה חודשים היה חשש להיריון עקב איחור של 8 ימים במחזור. קבעתי מיד תור לרופא נשים, שבדק אותי 11 ימים מיום האיחור (תוך כדי ההמתנה היו לי דימומים שהתבררו יותר מאוחר כמחזור). הוא עשה לי אולטראסאונד (שיצא תקין ולא הראה שום דבר) ושלח אותי לעשות בדיקת דם של בטא כדי לשלול היריון. הבדיקה שנעשתה 12 ימים מיום האיחור יצאה שלילית. חשוב לציין שמאז קיבלתי עוד פעמיים נוספות מחזור סדיר כמו תמיד. אין גם שום תסמינים או סימנים מעידים להיריון, אבל עדיין מנקר בי איזשהו חשש קטן שאולי כן יש סיכוי להיריון. צריכה חוות דעת רפואית מהירה בעניין בשביל השלווה הפנימית שלי.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/04/2018

צריכה חוות דעת רפואית מהירה בעניין בשביל השלווה הפנימית שלי

==== על מנת לקבל חוות דעת את חייבת להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על המענה

אנונימית
    28/04/2018

כאמור, עשיתי בדיקה אצל רופא נשים וגם בדיקת דם 12 ימים לאחר היום הראשון של האיחור במחזור, והיא יצאה שלילית וגם באולטראסאונד לא ראו שום דבר. קיבלתי במקביל לבדיקה מחזור וקיבלתי עוד פעמיים נוספות מאז מחזור סדיר לגמרי (כמו שאני מקבלת בדרך כלל). השאלה אם גם אחרי הבדיקות האלה והמחזור הסדיר ועצם זה שאין סימנים מעידים להריון יש אפשרות בכלל להיריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/04/2018

השאלה אם גם אחרי הבדיקות האלה והמחזור הסדיר ועצם זה שאין סימנים מעידים להריון יש אפשרות בכלל להיריון?

==== ברור שלא היה הריון, הרי כל הבדיקות היו שליליות. וגם קבלת מחזור. לגבי העתיד - למה בכלל לחשות האם את יכולה להרות? אם את חרדה אז תפני לגינקולוג שלך לצורך הבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו