חשד לליכן סקלורוזס בתרבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לליכן סקלורוזס בתרבית
    לי
    14/05/2018

שלום,
    בעבר היה לי מספר פעמים של פטריות חוזרות(קבלת טיפול ללא בדיקת תרבית) וחיידק טריכומאנס שהתגלה בתרבית ולאחר טיפול אנטיביוטי עבר(גם נשלל עקב בדיקת תרבית מעבדה).
    התופעות היו של גרד,לעיתים צריבה בעירה עקצוץ והרגשת שריפה ואודם.
    לאחרונה ממשיכות לי תופעות של צריבה עקצוץ ובעירה שריפה בנרתיק, כמעט ללא גרד, ולאחר ביקור אצל הגניקולוגית עלה חשד שמדובר במחלת עור, כנראה בליכן . לאחר בדיקת וולבו סקופיה נאמר לי כי ייתכן ואכן מדובר בליכן סקלורוזס אך אין צורך בביופסיה בגילי(25) ופשוט אקח את המשחה וזה יעבור לבד .קיבלתי טיפול של משחה סטרואידלית בשם אלוקום. לאחר יומיים של טיפול התופעות החמירו עקב המשחה וכעת החליפו לי את המשחה לבטקורטן .
    הטיפול מיועד ל-7 ימים.
    האיזור מאוד כואב למגע(גם ללא קיום יחסים), וברצוני להתייעץ מה ניתן לעשות במקרה זה מלבד המשחות, במידה ולא יעזרו באמת לאחר 5 הימים הנותרים.. משום שכעת התופעות ממשיכות למרות הטיפול הרפואי.

כמו כן אשמח לדעת לאיזה תחום התמחות בגניקולוגיה עליי לפנות על מנת לברר על הדלקת עור ועל כאבים בקיום יחסים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לי

ד``ר מיכאל פרידמן
    14/05/2018

כמו כן אשמח לדעת לאיזה תחום התמחות בגניקולוגיה עליי לפנות על מנת לברר על הדלקת עור ועל כאבים בקיום יחסים.

==== לרופא נשים שהוא מומחה במחלות העריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו