דלקת בנרתיק עקשנית וכואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בנרתיק עקשנית וכואבת
    אבי26
    30/05/2018

שלום רב
    יש לי סיפור ארוך עם דלקות בנרתיק ובשתן.
    אתחיל את זה שלפני כ-4 חודשים החלטתי לקחת גלולות למניעת היריון מסוג בלארה. מההתחלה הרגשתי כל פעם גירוי בנרתיק הייתי עושה טיפול עם אגיסטן וזה היה עובר. חשוב לי לציין שפטרת בנרתיק לא חדשה לי תמיד יש לי בגלל לקיחת אנטיביוטיקה לדרכי שתן. אבל בחיים זה לא היה מגיע ספונטני. לפני כחודש הרגשתי שריפה וכאבים קשים בנרתיק מלווים בדחיפות ותקיפות במתן שתן לקחתי אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס על דעת עצמי ומרחתי משחת אגיסטן הטיפול לא עזר ולכם ניגשתי לרופאת נשים בבדיקה היא ראתה הפרשה מתאימה גם לחיידק וגם לפטרייה: היא נתנה לי טיפול הכולל משחה חיצונית עם סטרואידים, קלינדמצין ולאחר מכן קלוטרי ולאחר המחזור 14 ימים פרוביוטיקה ואגילית. לאחר הטיפול התרופתי הרגשתי הקלה וחזרתי לתפקוד רגיל כזהתחלתי ליטול פרוביוטיקה הכל חזר מחדש והפסקתי אותה כי רופא אחר אמר שאולי יש לי רגישויות לפרוביוטיקה הספציפית. לקחתי טיפול אגיסטן וגינלי וזה שוב השתפר ועבר אך בסופ"ש זה שוב חזר לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי ניגשתי לרופאת משפחה מסתבר שיש לי גם דלקת בשתן וגם פטריה פעילה, הלכתי לרופאת נשים שלקחה תרבית מהנרתיק ואמרה שההפרשה יותר מתאימה לפטריה ולא חיידק נתנה לי משחה חיצונית, 15 נרות של בוריקס 600, 2 כדורים של של פלוקנול ופרוביוטיקה פמינה דרך הפה. התחלתי לקחת את הטיפול אתמול. היום קיבלתי טיפול לדלקת בעקבות הגעת תוצאות תרבית ניתנה לי האנטיביוטיקה זינט. לאחר הכדור הראשון חזרו שוב כל התחושות הקשות של שריפה וכאבים על כדי צרחות. שום דבר לא עוזר להקל את זה. השאלה שלי כזאת האם הגיוני שבתחילת טיפול באנטיביוטיקה תהיה הרעה במצב לפני התחלה של שיפור? מה לעשות כדי להפחית את הפטריה או חהקל כל עוד אני מטופלת באנטיביוטיקה?

תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/05/2018

מה לעשות כדי להפחית את הפטריה או חהקל כל עוד אני מטופלת באנטיביוטיקה?

=== באבת סיפור ארוך . אי אפשר לטפל בך דרך האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו