מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בנרתיק עקשנית וכואבתאבי2630/05/2018
שלום רב
יש לי סיפור ארוך עם דלקות בנרתיק ובשתן.
אתחיל את זה שלפני כ-4 חודשים החלטתי לקחת גלולות למניעת היריון מסוג בלארה. מההתחלה הרגשתי כל פעם גירוי בנרתיק הייתי עושה טיפול עם אגיסטן וזה היה עובר. חשוב לי לציין שפטרת בנרתיק לא חדשה לי תמיד יש לי בגלל לקיחת אנטיביוטיקה לדרכי שתן. אבל בחיים זה לא היה מגיע ספונטני. לפני כחודש הרגשתי שריפה וכאבים קשים בנרתיק מלווים בדחיפות ותקיפות במתן שתן לקחתי אנטיביוטיקה מסוג אופלודקס על דעת עצמי ומרחתי משחת אגיסטן הטיפול לא עזר ולכם ניגשתי לרופאת נשים בבדיקה היא ראתה הפרשה מתאימה גם לחיידק וגם לפטרייה: היא נתנה לי טיפול הכולל משחה חיצונית עם סטרואידים, קלינדמצין ולאחר מכן קלוטרי ולאחר המחזור 14 ימים פרוביוטיקה ואגילית. לאחר הטיפול התרופתי הרגשתי הקלה וחזרתי לתפקוד רגיל כזהתחלתי ליטול פרוביוטיקה הכל חזר מחדש והפסקתי אותה כי רופא אחר אמר שאולי יש לי רגישויות לפרוביוטיקה הספציפית. לקחתי טיפול אגיסטן וגינלי וזה שוב השתפר ועבר אך בסופ"ש זה שוב חזר לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי ניגשתי לרופאת משפחה מסתבר שיש לי גם דלקת בשתן וגם פטריה פעילה, הלכתי לרופאת נשים שלקחה תרבית מהנרתיק ואמרה שההפרשה יותר מתאימה לפטריה ולא חיידק נתנה לי משחה חיצונית, 15 נרות של בוריקס 600, 2 כדורים של של פלוקנול ופרוביוטיקה פמינה דרך הפה. התחלתי לקחת את הטיפול אתמול. היום קיבלתי טיפול לדלקת בעקבות הגעת תוצאות תרבית ניתנה לי האנטיביוטיקה זינט. לאחר הכדור הראשון חזרו שוב כל התחושות הקשות של שריפה וכאבים על כדי צרחות. שום דבר לא עוזר להקל את זה. השאלה שלי כזאת האם הגיוני שבתחילת טיפול באנטיביוטיקה תהיה הרעה במצב לפני התחלה של שיפור? מה לעשות כדי להפחית את הפטריה או חהקל כל עוד אני מטופלת באנטיביוטיקה?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן30/05/2018מה לעשות כדי להפחית את הפטריה או חהקל כל עוד אני מטופלת באנטיביוטיקה?
=== באבת סיפור ארוך . אי אפשר לטפל בך דרך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?