צריבה מתמשכת בנרתיק ללא פתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה מתמשכת בנרתיק ללא פתרון
    הילה
    11/06/2018

דר שלום רב
    אני פונה אלייך להתייעצות לאחר חודש של סבל ומעבר בין 5 רופאים אשר כל אחד מפענח אצלי "בעיה" אחרת ורק גורם לי לנזק פיזי ונפשי.
    לפני חודש הרגשתי צריבה בעת מתן שתן ובנרתיק פניתי לרופא נשים והוא רק בעזרת בדיקה וגינלית קבע כי יש לי דלקת בשתן ונתן אנטיביוטיקה בשם מיקרודנטין למשך 10 ימים.
    אחרי 3 ימים בהם הרגשתי רע פניתי לרופא נשים נוסף שטען שיש לי פטריה ונתן לי טבליות וגניליות בשם קולטרי למשך 3 ימים. אחרי שהחדרתי טבליה אחת והרגשתי צריבה נוראית ובלתי נסבלת פניתי לעוד רופא נשים הפעם לפרופסור עם שם ידוע ונאמר לי שאין לי פטריה יש לי רק גירוי קל ועליי להפסיק אנטיביוטיקה ולקחת מזרק עם מים ולשטוף את הנרתיק כיוון שהטבליה גרמה לי לגירוי.
    אחרי מס ימים כששום דבר לא עוזר לי פניתי לרופאת נשים אשר בדקה אותי וטענה שיש לי פטריה ונתנה לי פולקנול חד פעמי 150 מג ואגיסטן קרם וגינלי למשך 3 ימים יש לציין שהרגשתי הקלה למשך שבוע וחצי
    לאחר שבוע וחצי קיבלתי מחזור ושוב הצריבה חזרה
    הפעם קבעתי תור למומחה פרטי אשר בדק אןתי וטען כי יש לי דלקת וקצת פטריה נתן פלוקנול 2 כדורים בהפרש של 3 ימים וזידובל גל
    במקביל ערך קולפוסקופיה ולקח ביופסיה עקב ממצאים חריגים שראה מצב תשובת הרופא-
    בבדיקה הפרשה דלקתית מעורבת מועטה בנרתיק
    צוןאר עם אקטופיה גדולה נראה אזור we עם מוזאיקה ופונקטציה בשפה הקדמית ואחורית מהן נלקחו ביופסיות.

שאלותיי הן-
    האם כל התרופות שלקחתי גירו את הנרתיק וגרמו לאקטופיה גדולה ואף לראות מוזאיקה ? האם יש קשר בין הדברים? או שיש מצב שקיים מצב של cin טרום סרטני?
    יש לציין שבדיקת פאפ אחרונה הייתה תקינה לפני 3 שנים
    קצת מפחיד להיות בחוסר ודאות עד לתשובת הביופסיה בעוד 3 שבועות.
    שאלה נוספת האם בעקבות הביופסיה קיימת צריבה קלה בנרתיק? או שהדלקת לא עברה?
    מתי הדימום אמור להפסיק בעקבות הביופסיה ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום הילה

ד``ר מיכאל פרידמן
    11/06/2018

אוכל לתת לך תשובות אך ורק אם אבדוק אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו