בדיקת רופא נשים שגילה שיש נוזל בחלל הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת רופא נשים שגילה שיש נוזל בחלל הרחם
    ליאן
    23/06/2018

דר שלום רב, אני בת 65, שלשום הלכתי לרופא נשים לבדיקה אחרי שנים בגלל פטריה עקב אנטיביוטיקה. מוזר מאד החליטה לבדוק לי קודם את הכבד אם מוגדל (מה קשור לגניקולוגיה) מישש צד ימין וצד שמאל לחץ ממש חזק אמר לבדוק אם מוגדל, אחר כך הכניס את המכשיר לא כאב אבל אי נוחות ולקח הרבה זמן. לאחר מכן אמר לי שיש לי נוזל בחלל הרחם. רצה לקחת דגימה משהו כמו קשית וסירבתי. שאלתי אם זה סרטן אמר סיכויים נמוכים אבל קיים ואם לא יצליח אצטרך ללכת לחדר ניתוח להוציא נוזל לבדיקה גם סירבתי. שעתיים לאחר מכן עד עכשיו יש לי כאבים חזקים בבטן תחתונה ובצדדים ובכל הבטן שמעיר אותי גם בלילה. השאלה שלי האם מבדיקת u/s/ וגינאלי יש כאלה כאבים? אולי הרופא לא מיומן מספיק או לחץ חזק על הרחם והשחלות ויכול להיגרם איזה נזק או פגיעה בהם? האם מישוש הכבד יכול להביא לנזק בבטן אני כבר אובדת עצמות מהבדיקה הזאת פעם ראשונה שככה קורה לי. אודה לתשובתך אולי ארגע מעט. תודה תודה ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/06/2018

רופא יסודי מאד. מצוין.
    נוזל בחלל הרחם דורש המשך בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו