נטילת אנטיביוטיקה וגלולות יאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אנטיביוטיקה וגלולות יאז
    צליל סעדון
    24/06/2018

היי:)
    יום שלישי שעבר עברתי עקירת שן בינה והרופא הביא לי אנטיביוטיקה בשם מוקסיווט. ביום רביעי קיבלתי מחזור ואחרי יום וחצי הוא נעלם (לוקחת גלולות יאז, לא החברתי אף גלולה והמחזור הרגיל שלי נמשך כחמישה ימים). יש מצב שהאנטיביוטיקה פגעה ביעילות של הגלולות? והאם בקיום יחסי מין יש צורך באמצעי הגנה נוסף בגלל זה?
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום

ליגל
    25/06/2018

שלום,

לפני כחודשיים היו לי מעט הפרשות חומות, אני לוקחת גלולות. הייתי אצל רופאת נשים, בדקה אותי, אמרה שאין לי ציסטות והכל נראה תקין ושזה קורה עם גלולות.
    החודש יש לי שוב הפרשות, הפעם עם דימום אדום. לא ממש ברמה של מחזור אבל ברמה שאני כן צריכה לשים תחבושת.
    השאלה שלי מה זה יכול להיות? מה לבקש מהרופאה לבדוק? היא אמרה שהכל תקין. בנוסף יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/06/2018

יש מצב שהאנטיביוטיקה פגעה ביעילות של הגלולות?

=== יתכן

והאם בקיום יחסי מין יש צורך באמצעי הגנה נוסף בגלל זה?

=== כדאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו