פצעון על השפתיים הקטנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון על השפתיים הקטנות
    אביב
    17/07/2018

שלום,
    לאחר טיפול בדיפלוקן שקיבלתי לקנדידה חוזרת, התחלתי להקפיד החודש על לשים יוגורט מדי יום בנרתיק למניעה באמצעות טמפון. זה דווקא ממש עוזר לי ואולי הדבר היחידי שמסייע בהרגעת המקום.
    מאתמול, יצא לי פתאום פצעון יחיד לבן מעט כואב וקטן על השפה העליונה הפנימית השמאלית. לקחתי מראה וזה נראה כמו הנקודות הלבנות הקטנות שיש באופן טבעי על הנרתיק רק מעט מוגדל יותר עם שומן לבן בפנים.
    אציין גם כי לפני 4 חודשים קיימתי מספר פעמים יחסים לא מוגנים עם בן זוג חדש. נדבקתי ממנו באוריאופלסמה אורליטיקום וקיבלתי טיפול בדוקסילין (שהבנתי שמטפל גם בעגבת אם חלילה יש). לאחר בדיקה פי סי אר חוזרת הכל יצא נקי. אך לעגבת לא נבדקתי.
    האם יש לי מה לחשוש לאור הזמן שעבר (4 חודשים, הבנתי שזה דוגר מהר עד 90 יום לכל היותר וגם שדוקסילין מטפל גם בעגבת)? או שזה יכול להיות מהשימוש התכוף ביוגורט? או אולי התחלה של הרפס למרות שזה פתע יחיד?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעון על השפתיים הקטנות

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/07/2018

ניתן לתת לך תשובות מספקות רק לאחר בדיקה גינקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו