מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר יקר תודה רבה ועוד שאלה בבקשה ברשותךליאן20/07/2018
דר יקר שלום רב, ענית לי לגבי בדיקת בטן ויש לי עוד שאלה אחת. בבקשה תענה לי בכנות. לפני כמעט חודש הלכתי אחרי שנים לבדיקה כללית של רופא נשים שלא מכירה שהוא במקרה גינו/אונקו. עשה לי u.s וגינאלי. (אני חייבת לציין שאני מאד מאד רזה). אחרי הרבה זמן שאלתי למה הרבה זמן הוציא את המתמר והדבר היחיד שאמר לי שיש נוזל ברחם רצה להוציא משהו כמו קשית לבדוק וסירבתי. גם אמר שאם לא יצליח אצטרך ללכת לחדר ניתוח עם הרדמה. טען שיש נוזל בגלל היצרות של צוואר הרחם בגלל הגיל שלי. שאלתי אם זה סרטן אמר שיש סיכוי. אחרי שבוע חזרתי אליו וביקשתי תשובות לגבי הרירית אמר שהיא דקה ולגבי השחלות טען שלא התייחס אליהם. (תמוה בעיני) לאחר הבדיקה ועד היום יש לי כאבי בטן זוועתיים ביום וגם מעיר אותי באמצע הלילה לפחות פעמיים. מבקשת לדעת האם מבדיקת U.s. הכנסת מתמר לא יודעת מה עשה שם יכול להיגרם איזה שהוא נזק. כשאמרתי לו שיש לי כאבים בבטן התחתונה וכל הבטן אמר אולי הנוזל רוצה לצאת החוצה אז למה הנוזל לא רצה לצאת עד שהגעתי אליו ולא כאבה לי הבטן? מה הוא כבר עשה לי שככה אני סובלת. בבקשה אשמח לעזרה ותשובה, תודה רבה ושבת מבורכת, ליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/07/2018הכנסת מתמר לא יודעת מה עשה שם יכול להיגרם איזה שהוא נזק
=== ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?