הפרשות צהובות ודלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות צהובות ודלקת בשתן
    עמית
    22/07/2018

היי יש לי שתי בעיות אחת היא הפרשות צהובות ושקופות שאני סובלת מהן כבר כמה שנים.הן יוצאות כל הזמן אני מחליפה לפעמים 5 תחתונים ביום.אני כל פעם עושה בדיקה לפטרייה(הרופאת נשים לקחה ממני דגימה ) ורשום שאין לי כלום.בעיה שנייה היא דלקות בשתן שכל הזמן חוזרות יש קשר לקיום יחסי מין אבל לא תמיד. אני מקפידה ללכת לשירותים ולשטוף את הנרתיק ישר אחרי אך שום דבר לא עוזר. הייתי אצל 3 רופאי נשים 3 רופאים לדלקות השתן כמה רופאי משפחה ופרופסור למחלות זיהומיות. ניסתי הרבה סוגים של אנטיביוטיקה שהחיידק כל פעם מפתח חסינות נגדן ,פלג'יל,סוגי תרופות נגד פטרייה דרך הנרתיק. אני כל שבוע כמעט עושה בדיקת שתן ופטרייה. הרופאה נתנה לי סוגים שונים של בדיקות שתן. ביקשתי ממנה בדיקה למשהו אחר שהוא לא פטרייה והיא אמרה שאין.בעיות אלו הרוסות את מהלך חיי אשמח ליעוץ. תודה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות צהובות ודלקת בשתן

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/07/2018

בשמחה אעזור לך, אבל אני חייב לבדוק אותך. אחרת אי אפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו