קמצנות בבדיקות ברשימת אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמצנות בבדיקות ברשימת אנטיביוטיקה
    לילוש
    29/07/2018

האם הגיוני שרופאת נשים רושמת תרופה אנטיביוטית בלי לקחת משטח אלה על סמך בדיקה של מה שהיא רואה ? הרופאה מסתמכת על פאפ של לפני חצי שנה אבל בחצי שנה יוכלים להיות עוד בעיות- היו לי סימפטומים של מחלה מסויימת והיא לא לקחה משטח או בדיקה רק על סמך מה שראתה ובאותו רגע היה נראה לה תקין אבל מה שאני ראיתי- לפי הסימפטומים של גוגל היו לי את כל הסימפטומים והיא לא לקחה בדיקה וזה יכול להיות מסוכן אם לא מאבחנים ומטפלים הרופאה לא מוכנה לתת שום בדיקה חוץ מפאפ פעם בשנה זה הגיוני??? ומה עם יש לי זיהום ?? היא לא תוכל לדעת כי לא לקחה משטח או תרבית ואני אמורה לסמוך על הקמצנות שלה בבדיקות ולסכן את החיים שלי היו לי הפרשות ירוקות וכאבים והיא לא לקחה משטח או בדיקה ואני בחרדה שאני יוכלה לחלות מהחוסר מקצועיות והקמצנות של הבדיקות גם נתנה לי משחה דאלאצין 2% ורשמה 1 *1 להשתמש פעם אחת זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/07/2018

האם הגיוני שרופאת נשים רושמת תרופה אנטיביוטית בלי לקחת משטח אלה על סמך בדיקה של מה שהיא רואה ?

=== כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו