מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד ראשון בהריוןאלמונית07/08/2018
ד"ר שלום, ווסת האחרונה 15.6. בטא ראשון בוצע ביום 25.7.18 ואשר היה 39. בטא ביום 29.7 היה 475. בטא ביום 31.7 היה 1061. היום ביצעתי בדיקת US ראשון, ראו שק הריון קטן, אולם לא ראו חלמון.הלכתי לעשות בדיקת US אצל רופא נשים אחר ולא רופאה שלי, מפאת קוצר בתורים. לדברי הרופאה שלי הביוץ שלי ככל הנראה היה מאוחר יותר ולכן שבוע ההריון לא באמת תואם את הווסת האחרונה. מרופא שביצע לי את בדיקת הUS היום הבנתי שלא תקין בשלב זה לא לראות חלמון. אמר לי לחזור על בדיקת בטא ולראות שהייתה עלייה תקינה ולחזור על US בעוד כשבוע. האם יש עוד איזשהי תקווה? שווה לעשות US אצל רופא נוסף? הרופא די הכין אותי לגרוע מכל, יצאתי בהחלט שבורה ממרפאתו. אודה לעצמתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א'
ד``ר מיכאל פרידמן07/08/2018האם יש עוד איזשהי תקווה?
=== מתיד יש תקווה
שווה לעשות US אצל רופא נוסף?
==== לחזור לבדיקה בעוד 5-6 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדדי בטא מהיום
אלמונית08/08/2018ד"ר שלום, בהמשך להפניית הרופא מאתמול, ביצעתי היום בדיקת בטא נוספת. כאמור ב-31.7 מדדי הבטא היו 1061. היום, 8.8 מדדי הבטא 16,522. קרי, אכן הייתה עלייה והבטא הכפילה את עצמה. האם זה יכול לבשר טובות כלשהן שאולי שווה הבא יראה משהו שלא נראה אתמול? ייתכן והבדיקה אתמול לא הייתה מספיק ברורה? אודה להתייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?