אולטרסאונד ראשון בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד ראשון בהריון
    אלמונית
    07/08/2018

ד"ר שלום, ווסת האחרונה 15.6. בטא ראשון בוצע ביום 25.7.18 ואשר היה 39. בטא ביום 29.7 היה 475. בטא ביום 31.7 היה 1061. היום ביצעתי בדיקת US ראשון, ראו שק הריון קטן, אולם לא ראו חלמון.הלכתי לעשות בדיקת US אצל רופא נשים אחר ולא רופאה שלי, מפאת קוצר בתורים. לדברי הרופאה שלי הביוץ שלי ככל הנראה היה מאוחר יותר ולכן שבוע ההריון לא באמת תואם את הווסת האחרונה. מרופא שביצע לי את בדיקת הUS היום הבנתי שלא תקין בשלב זה לא לראות חלמון. אמר לי לחזור על בדיקת בטא ולראות שהייתה עלייה תקינה ולחזור על US בעוד כשבוע. האם יש עוד איזשהי תקווה? שווה לעשות US אצל רופא נוסף? הרופא די הכין אותי לגרוע מכל, יצאתי בהחלט שבורה ממרפאתו. אודה לעצמתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד ראשון בהריון

הוספת תגובה

• שלום א'

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/08/2018

האם יש עוד איזשהי תקווה?

=== מתיד יש תקווה

שווה לעשות US אצל רופא נוסף?

==== לחזור לבדיקה בעוד 5-6 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדדי בטא מהיום

אלמונית
    08/08/2018

ד"ר שלום, בהמשך להפניית הרופא מאתמול, ביצעתי היום בדיקת בטא נוספת. כאמור ב-31.7 מדדי הבטא היו 1061. היום, 8.8 מדדי הבטא 16,522. קרי, אכן הייתה עלייה והבטא הכפילה את עצמה. האם זה יכול לבשר טובות כלשהן שאולי שווה הבא יראה משהו שלא נראה אתמול? ייתכן והבדיקה אתמול לא הייתה מספיק ברורה? אודה להתייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו