בת 30 הפסקתי גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 30 הפסקתי גלולות
    מאיה
    12/08/2018

בוקר טוב. לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת גלולות לאחר לקיחה של שנים, אנחנו רוצים להכנס להריון. לאחר ה*מחזור הראשון התחיל גרד, אדמומיות, הפרשות עם נקודות לבנות - על סמך הסתכלות רופא הנשים אמר שחטפתי קנדידה ונתן טבליות וגינליות של אגיסטן ומשחת פוליקוטן. הייתה לי הפרשה ורודה לאחר כמה טבליות נאמר שאולי פצעתי את עצמי עם הטבליות. לאחר מכן קיבלתי 2 כדורים של פלוקנול בהפרש של שלושה ימים. נראה שהכל היה בסדר. כמה ימים לאחר ה*מחזור השני שוב גרד ואדמומיות, מאוד מגורה, הרגשת נפיחות. הפרשה של מעין נקודות לבנות כאלה. קיבלתי משחת אגיסטן וגינלית לשלושה ימים (הייתה לי הפרשה ורודה בתום השלושה ימים) ופוליקוטן. (אני משערת שלא קיבלתי פלוקנול מהסיכוי להריון). עדיין אני מרגישה את האזור הוא אדמומי ויש לי הפרשות לבנות...מה עושים? האם מעתה נכנסתי למעין מעגל ואצטרך לסבול את זה? האם מסוכן? אין לכך פתרון? האם יכול לפגוע בסיכוי להכנס להריון? המצב כלשעצמו לא נעים לקיום יחסי מין בלשון המעטה... תודה רבה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 30 הפסקתי גלולות

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/08/2018

מה עושים?

--- לא נוכל לטפל בך בהתכתבות ללא בדיקה. זה לא מקובל ברפואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו