טיפול בהתייבשות בנרתיק ,"אטרופיה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהתייבשות בנרתיק ,"אטרופיה"
    איה מוהגה
    27/08/2018

שלום רב לך ד"ר
    שמי איה אני מתייעצת לגבי המצב של אמא לעתים קרובות אמא סובלת בתדירות גבוהה למשך כל היום מתכיפות בשתן ומכאבים קשים בנרתיק והיא מרגישה שהכאבים הם פנימיים ולא משו חיצוני הייתה אצל רופאת נשים נתנה לה משחת אסטרוגן על מנת להרטיב את הנרתיק כי היא סובלת גם כן מהתייבשות "אטרופיה" וע"י רופא משפחה קבלה גלולות בשם sedural. אך איך שקראתי באנטרנט זה טיפול לחיידק בשתן וזה נועד לטיפול חיצוני לנרתיק אך לא משו פנימי בגוף
    בנוסף קבעתי לאמא תור לצפיפות העצם
    יתר על כך חשוב לי לציין לך אמא סובלת מ מחלת דלקת מפרקים ואין לה רחם מזמן לפני שנים רבות
    פנייתי אליך היא האם תוכל לעזור לי או לפחות לציין למ איזה שהוא טיפול שלא זמני אנתן לקבל אותו אם נבקש שיעזור לאמא בתסמונות האלו שהיא סובלת מהם זה חשוב לי מאוד ואני מוכנה לשלם עבור עזרתך רקשתתייחס לנושא כמה שאפשר ברצינות ולהתחשב באמא כי נורא לא נעים לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום איה

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/08/2018

בד"כ יש שתי דרכים לטפל באטרופיה - טיפול תקופתי הורמונלי וטיפול בלייזר נרתיקי.
    חשוב מאד לבדוק את האימה על מנת להתאים לה טיפול אינדיווידואלי.
    הבעיה ידוע היטב וזה גורם לסבר רב.
    אבל ניתן לעזור לאימא ולפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו