חשש להריון חוץ רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון חוץ רחמי
    רואן
    27/08/2018

שלום ב30/5 קיימתי יחסי מין ללא חדירה רק שפשוף איברים וךךא גמירה
    ולקחתי פוסנטר ליצר ביטחון ב 12/6 קבלתי מחזור המשך רק יומיים ולאחר מכן התחלתי להרגיש משהו נפוח מעל הטבור עד למתחת החזה כמו גוש נפוח פועם שחש פה דופק חזק חזק לא הסנתי מה זה הלכתי לרופאת נשים עברתי בדיקת שתן לגילוי הריון יצא שלילי בדקה אותי באולטרסאונד הכל היה תקין עברתי בדיקת דם ב3/7 התשןבה היתה קטן משלוש ב 8/7 קיבלתי מחזור וב 5/8 קבלתי מחזור
    אבל הבטן שלי נפוחה כמו אישה בהריון ויש דופק חזק חזק בבטן עליונה איפה שציינתי קודם
    בדיקת סיטי התשובה הייתה רושם לעכירות השומן הפרוטנאלי והמלחצו לעבור עןד פעם עם הזרקת חומר ניגוד
    לא הבנתי מה זה עכירות שומן פרוטנאלי קראתי בנט והבנתי שזה תהליך דלקתי ואצל נשחם אולי הריון חוץ רחמי בצפק האם זה יכול להיות הריון חוץ רחמי למרות שאני מקבלת מחזור ובתשובת בדיקת הדם ב 3/7 היה קטן משלוש
    אני מאוד מפחדת אני עדיין רווקה וממשפחה דתייה מפחדת שיהייה הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון חוץ רחמי

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/08/2018

תפני בבקשה לבדיקה אצל רופא משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון חוץ רחמי

רואן
    11/09/2018

האם תשובה של עכירות שומן פריטוניאלי קשורה להריון חוץ רחמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו