מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום אחרי כמה שנים ללא מחזוררונית30/08/2018
לכבוד ד"ר מיכאל פרידמן שלום רב.
אני בת 56, כמה שנים ללא מחזור. אבל שומרת טהרה. ולפני כמה זמן, רציתי ללכת לטבול במקוה מסיבה מסוימת. בדקתי את עצמי, והיה דימום, טיפה , כאשר בדקתי בנרתיק. זה קרה לי בעבר. ואז שמתי וזלין איזה שבועיים, ואז אחרי זה שוב עשיתי בדיקה, אני בעצמי, הבדיקה שעשיתי יצאה נקיה וזה הסתדר ב"ה.
גם עכשיו אותו סיפור. נבדקתי על ידי רופאת נשים בזמנו, והיא אמרה שהרירית בסדר ב"ה. השאלות שלי הם כאלה,
1) אני מאוד מודאגת, האם זה סימן לבעיה בריאותית רצינית? קבעתי תור לרופאת נשים, אבל זה יקח עוד איזה שבוע שבועיים, כי אני נוסעת לאיזה מקום. האם יתכן שהכל בסדר אצלי ופשוט זה גירוי כזה. רואים את הדמם הזה רק כאשר אני בודקת בנרתיק.
2) האם יש לך עוד עצות לטפל בזה חוץ מוזלין?
תודה רבה . בכבוד רב רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן31/08/20181) אני מאוד מודאגת, האם זה סימן לבעיה בריאותית רצינית?
---- ממש לא
קבעתי תור לרופאת נשים, אבל זה יקח עוד איזה שבוע שבועיים, כי אני נוסעת לאיזה מקום.
====== את יכולה לנסוע אבל מיד בשובך ארצה תפני לרופא שלך לבדיקה.
האם יתכן שהכל בסדר אצלי ופשוט זה גירוי כזה. רואים את הדמם הזה רק כאשר אני בודקת בנרתיק.
===== כן בהחלט
2) האם יש לך עוד עצות לטפל בזה חוץ מוזלין?
=== לא אוכל להמליץ לך על שום טיפול משום שלא נבדקת על ידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?