דימום אחרי כמה שנים ללא מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי כמה שנים ללא מחזור
    רונית
    30/08/2018

לכבוד ד"ר מיכאל פרידמן שלום רב.
    אני בת 56, כמה שנים ללא מחזור. אבל שומרת טהרה. ולפני כמה זמן, רציתי ללכת לטבול במקוה מסיבה מסוימת. בדקתי את עצמי, והיה דימום, טיפה , כאשר בדקתי בנרתיק. זה קרה לי בעבר. ואז שמתי וזלין איזה שבועיים, ואז אחרי זה שוב עשיתי בדיקה, אני בעצמי, הבדיקה שעשיתי יצאה נקיה וזה הסתדר ב"ה.
    גם עכשיו אותו סיפור. נבדקתי על ידי רופאת נשים בזמנו, והיא אמרה שהרירית בסדר ב"ה. השאלות שלי הם כאלה,
    1) אני מאוד מודאגת, האם זה סימן לבעיה בריאותית רצינית? קבעתי תור לרופאת נשים, אבל זה יקח עוד איזה שבוע שבועיים, כי אני נוסעת לאיזה מקום. האם יתכן שהכל בסדר אצלי ופשוט זה גירוי כזה. רואים את הדמם הזה רק כאשר אני בודקת בנרתיק.
    2) האם יש לך עוד עצות לטפל בזה חוץ מוזלין?
    תודה רבה . בכבוד רב רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    31/08/2018

1) אני מאוד מודאגת, האם זה סימן לבעיה בריאותית רצינית?
    ---- ממש לא

קבעתי תור לרופאת נשים, אבל זה יקח עוד איזה שבוע שבועיים, כי אני נוסעת לאיזה מקום.
    ====== את יכולה לנסוע אבל מיד בשובך ארצה תפני לרופא שלך לבדיקה.

האם יתכן שהכל בסדר אצלי ופשוט זה גירוי כזה. רואים את הדמם הזה רק כאשר אני בודקת בנרתיק.
    ===== כן בהחלט

2) האם יש לך עוד עצות לטפל בזה חוץ מוזלין?

=== לא אוכל להמליץ לך על שום טיפול משום שלא נבדקת על ידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו