חזה קטן. האם יגדל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה קטן. האם יגדל?
    נטע
    09/10/2018

זה נושא קצת רגיש בשבילי. וכל פעם כשאני חושבת על זה זה עושה לי לבכות. החזה.
    החזה שלי ממש קטן. אותה מידה מכיתה ח ואני כבר בכיתה י. האחיות הגדולות שלי התפתחו כבר בכיתה ז ויש להן חזה גדול וכך גם לאמא שלי ואני לא מבינה מה איתי. כל החברות שלי כבר התפתחו וזה מביך אותי שרואים שרק אני נשארתי שטוחה. אני לא שמה חולצות צמודות ותמיד שמה את השיער מקדימה כדי שיסתיר. זה כלכך מביך ומבאס אותי שאני נראית ככה-כמו ילדה קטנה.אני בחיים לא אגדל? אני לא מבינה מה אני עושה לא נכון. הייתי רוצה אולי ללכת לרופא נשים אבל אני מפחדת שאמא שלי תצחק עליי. הייתי רוצה אפילו טיפים של מה לאכול כדי שהחזה יגדל. לפי איך שהחזה עובר במשפחה לכולם יש גדול ורק אני התפספסתי. אני כל פעם מחכה לקפיצה במידה. האם זה יכול לקרות או שכבר מאוחר מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן. האם יגדל?

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/10/2018

האם זה יכול לקרות או שכבר מאוחר מדי?

=== יתכן. זאת לא בדיקה שעונים עליה במייל. את חייבת להבדק, אפילו לא ידוע לנו בת כמה את. אולי לבצע בדיקות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו