גלוגלות יאז האם לחזור לקחת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלוגלות יאז האם לחזור לקחת?
    יעל
    18/11/2018

שלום, עקב דימומים חזקים במחזור ואנמיה אני לוקחת גלולות יאז רצוף ומחברת כמה חפיסות(אין חשש של כניסה להריון כרגע כי לא בזוגיות). יש לי גם שחלות פוליציסטיות. לקחתי 4 חודשים רצוף את הגלולות והפסקתי על מנת לקבל מחזור כי הבנתי שחשוב שרירית הרחם תתנקה....(אחרת גם הייתי לוקחת שנה שלמה). כעבור יומיים ראיתי רק בניגוב בשרותים ממש מעט דם על נייר הטואלט . אני שמה כבר 6 ימים תחבושות ובעצם הן ללא דימום ונקיות לחלטין, אךז בערך פעם ביום ב 6 ימים האלו בניגוב בשרותים שוב ממש מעט דם על הנייר... מה עליי לעשות? האם להתחיל שוב לקחת את הגלולות מחדש אחרי שזה יהיה 7 ימים מאז הפסקת הגלולות? זה לא נראה ממש שהמחזור הגיע... או שלחכות עד שיהיה ממש מחזור? אני חוששת שרירית הרחם לא תתנקה כך אם ארח שוב גלולות אם לא היה ממש מחזור. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/11/2018

אייני יכול להמליץ לך של שום טיפול ללא בדיקה גינקולוגית. הכי טוב זה לפנות לרופא שלך על מנת לברר את כל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו