כאבי מחזור איומים ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור איומים ביותר
    ירדן
    24/11/2018

בת 25, כבר מספר שנים שכל כמה חודשים כאבי המחזור שלי איומים ביותר, ואני מדברת רק על השעות הראשונות בהן קיבלתי את המחזור (4-5 שעות ראשונות), ורק לאחר מכן הכאב נהיה "סביל". לאחרונה הכאבים תוקפים אותי בכל חודש, חשוב לציין שזו תחושת כאבים חדים ביותר בבטן התחתונה שלא פוסקים ומלווים בבחילות איומות, מספר הקאות קשות, צואה מספר פעמים, שלשולים וצמרמורות עד שאני לא יכולה לתפקד יותר ולהחזיק את עצמי.
    הלכתי לרופא נשים ונאמר לי שאין מה לעשות יותר מידי. או לקחת כדור שירגיע את הכאב או להתחיל גלולות (אדויל\אקמול לא משפיע במיוחד ואיני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות כדי להפחית מהכאבים).
    למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל או להרגיע את הכאב? מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור איומים ביותר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/11/2018

למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל או להרגיע את הכאב?

=== זאת יכולה להיות בעיה ואת חייבת להשלים בירור גינקולוגי. גלולות למניעת הריון יכולות לעזור, אבל חייבים לשלות מחלת אנדומטריאוזיס. לכן תפני לרופא שלך ותברירי את הסוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו