מיגרנה עם טשטוש ראייה (אאורה?) בעקבות שימוש בנוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה עם טשטוש ראייה (אאורה?) בעקבות שימוש בנוברינג
    אתי
    26/11/2018

שלום רב,
    אני בת 34. בריאה. לא מעשנת. משקל תקין.
    בגיל ההתבגרות סבלתי ממיגרנות שקדם להן טשטוש רציני בראייה (זה מה שנקרא מגרנה עם אאורה?). אך לא היתה לי שום מיגרנה ב-15 השנים האחרונות (או יותר).
    יש לי כמה ילדים, ובינתיים אנו מעוניינים למנוע היריון.
    לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בנוברינג (אחרי שנתיים שהשתמשתי בהתקן נחושת תוך רחמי, שעשה דימומים). הבוקר (זה היום הרביעי מתחילת המחזור וגם מתחילת השימוש בנוברינג), הייתה לי מגרנה עם טשטוש ראייה רציני מאוד.
    יש לי תור לרופאת נשים ליעוץ בעוד שבוע.
    תוהה אם בינתיים מותר להשאיר את הנוברינג, או שכדאי להוציאו, בגלל המגרנה שחוויתי.
    זאת ועוד, מה הסיכוי לכך שהמגרנה הופיעה כחלק מתקופת ההסתגלות, ושהיא לא תופיע בחודשים הבאים, אף שאמשיך להשתמש בנוברינג? (תוהה אם נכון לתת צ'אנס לנוברינג, או לעבור בדחיפות לאמצעי מניעה אחר).
    תודה רבה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/11/2018

בלי להכנס למהות העניין ( משום שלא בדקתי אותך ולא הפניתי אותך לבדיקות מסוימות) אומר לך רק שתפסיקי שימוש בנווארינג ובכלל על תקחי גלולות. את חייבת לעבור בירור - תפני לרופא נשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו