כניסה להריון פעם ראשונה וחוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון פעם ראשונה וחוששת
    מור
    04/12/2018

שלום רב,
    אני רוצה להיכנס להריון. הפסקתי את הגלולות שלקחתי כ-10 שנים קיבלתי מחזור עם הגלולות ולאחר חודש בדיוק באותו תאריך קיבלתי מחזור טבעי..הוא היה מאודד חלש ונשמך 4 ימים. אני ביום ה13 (ספרתי מיום תחילת המחזןר) ואין לי ביוץ אני בודקת עם ערכה מהסופר פארם... יש ממה לחשוש? יכול להיות שהביוץ יבוא בעוד כמה ימים? אני חוששת שקיבלתי חזור ללא ביוץ..יש דבר כזה? האם אני יכולה להיכנס להריון גם ככה ? זה הריון ראשון ואיני מבינה דבר בזה. לפי מחשבון ביוץ באירנט זה מקאה לי שהביוץ יהיה רק ב10.12 אבל זה עובר את הממוצע של 14 יופ האם זה הגיוני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לכניסה להריון פעם ראשונה

מור
    04/12/2018

בנוסף שכחתי לציין שאחרי שבוע של המחזור היה לי כמו כאבי בטן תחתונה וקצת דימומים ממש מעט מעט ואמרו לי שזה קשור לביוץ..אבל בבדיקה יצא שאין ביוץ..האם זה מבסר על ביוץ בעוד כמה יצים אולי אין קשר מאוד מבולבלת סליחה על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מור
    08/12/2018

עברו בימים וכבר היום ה18 למחזור ועדיין אין ביוץ...בגלל שאני רוצה הריון זה ממש מלחיץ אותי..

יש סיבה להילחץ או שאני סתם לחוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/12/2018

אם כל השאלות תפני בבקשה לרופא המטפל שלך. את גם חייבת להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו