גיל מעבר בגיל 47

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר בגיל 47
    מלי
    30/12/2018

שלום אני בת 47 התחלתי לחוש סימני גיל מעבר לפני כ3 חודשים כולל גלי חום והזעת לילה כאבי גב והפסקת המחזור (יש לציין שקיבלתי מחזור לקראת גיל 12 )כרגע יש לי מירנה וביעוץ עם הרופא נשים המליץ לי EVOREL PATCH יש לציין שאינני מעוניינת במיוחד בהתערבות הורמונלית חיצונית כעת בעונת החורף פחות מרגישה גלי חום אך בכל זאת מבקשת לדעת האם ישנה המלצה אחרת ..אני חוששת מתופעות לוואי כמו נשירת שיער כאבי ראש ( שגם כך היה לי) ורגישות בשדיים וכו אשמח לקבל מענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר בגיל 47

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/12/2018

אנו לא נותנים המלצות טיפוליות ללא בדיקה גינקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש במירנה ללא תוסף אסטרוגן בגיל מעבר האם זה מזיק?

מלי
    31/12/2018

הי, לא הסברתי את עצמי היטב, השאלה שלי האם אפשר לוותר על הורמון EVOREL כאשר בפועל עדיין יש לי מירנה שמכיל הורמון פרוגסטרון.. האם זה לא מזיק לגוף שכבר הופסק המחזור בשל תופעת גיל המעבר? כמו כן אם הרופא בדק אותי והחליט שאני אקח הורמון אסטרוגן בגלל חסר משלים האם ה הכרחי? ואם אני לא מעוניינת בלקיחת הורמונים האם בכל את מומלץ להשאיר או להוציא את המירנה ?ולזה התכוונתי מבחינת מענה מקצועי לידיעה כללית מה רצוי לגבי שימוש בהורמונים האם אין נזק שיש שימוש רק בהורמון פרוגסטרון כרגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/01/2019

לא נוכל להתאים לך טיפול ללא בדיקה.
    אי אפשר לתת או להמליץ על טיפול דרך האינטרנט. תפני לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו