ווסת ארוכה מידי מלווה בכאבים חד צדדים עם התקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת ארוכה מידי מלווה בכאבים חד צדדים עם התקן
    לינוי
    25/01/2019

שלום,
    אני בת 20, לפני כ8 חודשים בערך התקנתי התקן תוך רחמי מסוג ג’נס. בהתחלה היה דימום רציף של קצת מעל חודש, לאחר מכן מחזור סדיר, וגם בביקורת אצל הרופא נאמר שהכל תקין.
    בדרך כלל הווסת שלי ארוכה מהרגיל (לפני ההתקנה 5 ימים אחרי 8 ימים עם הפרשות חומות של לפני ואחרי הדימום עצמו)
    כעת אני בווסת במשך שבועיים. בהתחלה הייתה לי ווסת רגילה, לאחר מכן הדימום הפסיק ליום יומיים עם הפרשות והתחדש, לאחרונה הדימום גבר, מלווה בכאבים בבטן תחתונה בצד ימין, ללא חום, כאב עמום שמשתפר מעט עם משככי כאבים אבל לא לגמרי.
    אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל שבוע שעבר עברתי ניתוח להסרת כיס המרה בהרדמה מלאה.
    מקרה כזה לא קרה לי בעבר.
    הסיבה שאני לא הולכת כרגע לרופא נשים היא שאני חיילת והתור הפנוי הוא בעוד יותר מחודש ללא אופציה להקדים.
    יש לציין בנוסף שאני מקיימת יחסים עם פרטנר קבוע.
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/01/2019

מה השאלה?
    לפי דעתי כדאי לשקול להוצאי את ההתקן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

לינוי
    25/01/2019

השאלה היא אם המצב נורמלי או לא, אשקול את הצעתך בחיוב, תודה על המענה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו