מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים בין ווסתים מגלולות מיקרודיולשירן26/02/2019
שלום ד"ר,
אני כמה חודשים לאחר לידה (לא מניקה), התחלתי מחדש לקחת גלולות מיקרודיול (ביום הופעת הווסת כמובן).
הסיבה לגלולות אלה דווקא היא שבעבר הייתי נוטלת אותן כיוון שהגלולות החדישות יותר היו גורמות לי לדימומים בין ווסתים (אני דתייה ולכן זה משמעותי מבחינתי) וזה היה הסוג היחיד שניסיתי והיה טוב.
הבעיה שגם לאחר סיום שבוע הווסת אני עדיין חווה באופן יומיומי וללא הפסקה דימומים והכתמות (ברמה של סוף ווסת). המצב נמשך כבר כמעט חודש (כולל שבוע הווסת).
כאמור דימומים בין ווסתיים מצב בעייתי מבחינתי.. הלכתי להתייעצות אצל גניקולוג במיון (כדי לחסוך זמן המתנה לתור) והוא אמר שאין מה לעשות וזהו מצב נורמלי שיכול להתרחש גם בגלולות שבעבר היו טובות לי, שעלי להמשיך עם סוג זה כיוון שהיה לי ניסיון עמו וגלולות אחרות גם עלולות להכתים.
עובדה נוספת שלא יודעת אם יש לה משמעות: כמה ימים לאחר תחילת החפיסה נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה למשך שבוע עקב דלקת.
האם אכן אין מה לעשות או שכדאי להחליף את סוג הגלולות / פיתרון אחר כלשהו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן01/03/2019הדברים משתנים. תפני לרופא המטפל משום שאנו לא נותנים המלצות לגבי נטילת תרופות או טיפולים כלשהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?