דימומים בין ווסתים מגלולות מיקרודיול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בין ווסתים מגלולות מיקרודיול
    שירן
    26/02/2019

שלום ד"ר,
    אני כמה חודשים לאחר לידה (לא מניקה), התחלתי מחדש לקחת גלולות מיקרודיול (ביום הופעת הווסת כמובן).
    הסיבה לגלולות אלה דווקא היא שבעבר הייתי נוטלת אותן כיוון שהגלולות החדישות יותר היו גורמות לי לדימומים בין ווסתים (אני דתייה ולכן זה משמעותי מבחינתי) וזה היה הסוג היחיד שניסיתי והיה טוב.
    הבעיה שגם לאחר סיום שבוע הווסת אני עדיין חווה באופן יומיומי וללא הפסקה דימומים והכתמות (ברמה של סוף ווסת). המצב נמשך כבר כמעט חודש (כולל שבוע הווסת).
    כאמור דימומים בין ווסתיים מצב בעייתי מבחינתי.. הלכתי להתייעצות אצל גניקולוג במיון (כדי לחסוך זמן המתנה לתור) והוא אמר שאין מה לעשות וזהו מצב נורמלי שיכול להתרחש גם בגלולות שבעבר היו טובות לי, שעלי להמשיך עם סוג זה כיוון שהיה לי ניסיון עמו וגלולות אחרות גם עלולות להכתים.
    עובדה נוספת שלא יודעת אם יש לה משמעות: כמה ימים לאחר תחילת החפיסה נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה למשך שבוע עקב דלקת.
    האם אכן אין מה לעשות או שכדאי להחליף את סוג הגלולות / פיתרון אחר כלשהו?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/03/2019

הדברים משתנים. תפני לרופא המטפל משום שאנו לא נותנים המלצות לגבי נטילת תרופות או טיפולים כלשהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו