שימוש בתרופת מיקרוגינון- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בתרופת מיקרוגינון- דחוף!
    א`
    05/03/2019

שלום רב,
    אני בת 21 ולוקחת גלולות מיקרוגינון 30 מ"ג כבר מספר שנים.
    כידוע, בזמן מחזור לא נוטלים את הגלולה, וחוזרים לקחתה בסיומו. קיבלתי מחזור ביום שני **בשבוע שעבר** והוא נמשך עד יום שישי.. המשכתי עד יום ראשון(לא כולל), ללא גלולות כדי לוודא באמת שהמחזור הסתיים ולא היו דימומים קטנים. חזרתי לקחתי את הגלולות ביום ראשון האחרון, כמו כן לקחתי גם אתמול כמובן... אתמול בלילה ( מספר שעות לאחר לקיחת הגלולה בשעה היומית הרגילה) קיימתי יחסי מין. האם יכול להיות שבגלל שחיכיתי עוד יומיים כדי לוודא שלא נשאר מחזור והתחלתי לקחת את הגלולות שוב רק ביום ראשון, יש סיכוי שאכנס להיריון?? אני מאוד חוששת ורוצה לדעת האם עליי לקחת פוסטינור או אמצעי מיידי אחר ??
    כמו כן, האם לאחר לקיחת פוסטינור מקבלים מחזור? ואיך אחר כך חוזרין לקחת את הגלולה ?

תודב רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/03/2019

אני אישית מעדיף לא לתת לנשים צעירות כמוך גלולות מיקרוגינון. תפני לרופא המטפל ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו