הקדמת מחזור חודשי עם גלולות טיסה לחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמת מחזור חודשי עם גלולות טיסה לחול
    נעמה
    08/03/2019

שלום,
    אני טסה בעוד שבוע וחצי (יום שלישי) לחו״ל, ויש לי מספר שאלות
    התחלתי להשתמש ביאז פלוס לפני כ7 חודשים , בחפיסה הראשונה דיממתי כל הקופסא ואז כל קופסא אי זוגית דיממתי בחצי קופסא (יום 14) כלומר קופסאות 3 ,5 ועכשיו אני בקופסא 7 והיא אי זוגית לכן אני דואגת שאדממם באמצע שלה בחופשה בחו״ל , אז בכדי שזה לא יקרה הרופא שלי אמליץ לי לקחת 2 כדורים ביום ז׳א כל 12 שעות... ובכך אני אקדים את הדימום ( ובחופשה אמשיך עם כל 12 שעות כדור כדי למנוע) , השאלה שלי היא כזאת : 1.) הרופא אמר שאני יכולה לשחק עם זה איך שאני רוצה ויכולה גם לוותר על 2 כדורים האחרונים הוורודים וישר להתחיל כדורים לבנים . השאלה היא כזאת האם אני יכולה לוותר על 4 כדורים (ז׳א יומים) (ביום ה10 לאחר הדימום האחרון) ולהתחיל ישר לבנות שאקבל דימום מהר יותר ובכך אמנע לקבל בטיול ...? שאלה נוספת 2.) אם לא אקבל מחזור? מה אעשה? אני יכולה להתחיל חפיסה חדשה ישר בכל זאת ולקחת שוב כל 12 שעות ? כי אני מפחדת שזה יפול על הטיסה המחזור... ואם במקרה כזה כן אהיה עדיין מוגנת?? או שאני חייבת לקבל מחזור? ואז להתחיל ? ואם אהיה מוגנת ישר? כי שאלתי את הרופא הוא אמר שאני כן אהיה מוגנת אחרי הסידור ״המיוחד הזה ״ השאלה אם באמת אני מוגנת ? כי אני מתכוונת לשכב ללא אמצעי מניעה בטיול .. אשמח למענה ! תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/03/2019

כל השאלות הנוגעות לטיפול נא לברר אצל הגינקולוג שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לרופא נשים שלי

נעמה
    09/03/2019

התור יהיה רק לאחר הטיול שלי ואני צריכה לדעת כבר ממחר איך להתנהג בהתאם מבחינת הגלולות ... כי מחר ישארו לי 4 גלולות וורודות בחפיסה (לוקחת כל 12 שעות)
    אשמח לייעוץ מקצועי ממך
    בתודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו