הפסקת נטילת גלולות זואלי לחודש עקב הפסקת ייצורן באופן זמני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת גלולות זואלי לחודש עקב הפסקת ייצורן באופן זמני
    אנונימית
    27/05/2019

היי, אני נוטלת גלולות זואלי במשך 4 שנים בערך (מהסוג של ה24 פעילות ו4 פלצבו). אני כרגע ב4 גלולות פלצבו שבסוף החבילה ועקב מחסור בגלולות אלה (היצרן הפסיק זמנית את ייצורן) אין לי חפיסה חדשה מלאה להתחיל איתה.
    בעבר קניתי חבילה ספייר של גלולות זואלי (שתהיה במקרה של הקאות ושלשולים) והשתמשתי ב2 הגלולות הראשונות שבחפיסה זו. כרגע זאת החפיסה היחידה שיש לי מסוג זואלי (חבילה של 26 סהכ ללא ה2 גלולות הראשונות). השאלה שלי היא האם כדאי להתחיל את החפיסת ספייר מהגלולה השלישית מאחר וה2 הראשונות חסרות, או שעדיף להפסיק לגמרי את הנטילה עד שאקבל מרשם חדש לגלולות אחרות מרופא נשים (יאז פלוס לצורך העניין נגיד)?
    אני אראה רופא נשים שבוע הבא ואבקש לקבל מרשם לגלולות אחרות למרות שמאוד אהבתי את הזואלי. האם ההפסקה עם הגלולות למשך חודש עד הוסת הבאה מסוכנת? בהתחשב בזה שאני גם מחליפה סוג גלולות מאחר ובזואלי יש מחסור רציני.
    אני כרגע בפלצבו ובימים אמורים אני אמורה לקבל.
    האם תהיה בעיה בעתיד לחזור לגלולות זואלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    28/05/2019

אין שום בעיה בחלפת סוג הגלולות למניעת ההיריון. אני מציע לזרז את הפגישה עם רופא נשים שלך ואצלו לברר את כל הפרטים הרלבנטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו