מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופן שימוש בטבליות פולידיןאופיר10/09/2019
שלום,
בתקופה האחרונה נטלתי אנטיביוטיקה לתקופה ממושכת (כ3 וחצי חודשים) ולמרות שנטלתי פרוביוטיקה חזקה אני סובלת ממה שנראה כמו פטריה. עשיתי טיפולים חוזרים של נרות אגיסטן וכדורי פלוקנול ללא שיפור. בנוסף, בחודש האחרון יש לי כאבים בזמן קיום יחסים, בייחוד בזמן החדירה (לא כתוצאה מחיכוך או יובש) והרופא סבור שזה נגרם כתוצאה מהפטריה או מה שזה יהיה. הרופא לקח לי משטח וגינלי ובתוצאות הבדיקה היה כתוב-vaginal microscopy- משטח מתאים לפלורה נורמלית ובבדיקה של vaginal yeast cult. Vitek בתוצאה כתוב saccharomyces cerevisiae.
הרופא נתן לי טיפול ממושך של פלוקנול ל3 חודשים, כדור אחד בשבוע ובנוסף טיפול בנרות פולידין- 2 נרות בלילה לפני השינה למשך 6 ימים.
1. מה אומרת התוצאה של הבדיקה? והאם זה מדבק במגע מיני עם בן הזוג? והאם הכאב שחשתי לאחרונה בזמן החדירה נובע מזה?
2. היום בלילה החדרתי 2 נרות ומיד לאחר מכן זה ממש נזל ממני, ברמה שתחבושת היגיינית לא הייתה מספיקה. האם זה אמור להיות ככה או לנסות להחדיר אותן יותר עמוק (למרות שנראלי שזה מה שעשיתי)?
3. החדרה של נר אחד במקום 2 יכול להספיק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן14/09/2019באופן כללי אינני ממליץ על שימוש בנרות פולידין לתוך הווגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא, אודה לתשובה
אופיר15/09/2019תודה רבה על התשובה, מעריכה זאת מאוד. אפשר אבל לדעת מה הסיבה שאינך ממליץ, זה עלול לגרום לנזק?
ואם רק תוכל להסביר לי מה המשמעות של תוצאות הבדיקה שכתבתי בהודעה הקודמת והאם זה מדבק במגע מיני? אודה לך מאוד!
תודה רבה, אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?