אופן שימוש בטבליות פולידין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופן שימוש בטבליות פולידין
    אופיר
    10/09/2019

שלום,
    בתקופה האחרונה נטלתי אנטיביוטיקה לתקופה ממושכת (כ3 וחצי חודשים) ולמרות שנטלתי פרוביוטיקה חזקה אני סובלת ממה שנראה כמו פטריה. עשיתי טיפולים חוזרים של נרות אגיסטן וכדורי פלוקנול ללא שיפור. בנוסף, בחודש האחרון יש לי כאבים בזמן קיום יחסים, בייחוד בזמן החדירה (לא כתוצאה מחיכוך או יובש) והרופא סבור שזה נגרם כתוצאה מהפטריה או מה שזה יהיה. הרופא לקח לי משטח וגינלי ובתוצאות הבדיקה היה כתוב-vaginal microscopy- משטח מתאים לפלורה נורמלית ובבדיקה של vaginal yeast cult. Vitek בתוצאה כתוב saccharomyces cerevisiae.
    הרופא נתן לי טיפול ממושך של פלוקנול ל3 חודשים, כדור אחד בשבוע ובנוסף טיפול בנרות פולידין- 2 נרות בלילה לפני השינה למשך 6 ימים.
    1. מה אומרת התוצאה של הבדיקה? והאם זה מדבק במגע מיני עם בן הזוג? והאם הכאב שחשתי לאחרונה בזמן החדירה נובע מזה?
    2. היום בלילה החדרתי 2 נרות ומיד לאחר מכן זה ממש נזל ממני, ברמה שתחבושת היגיינית לא הייתה מספיקה. האם זה אמור להיות ככה או לנסות להחדיר אותן יותר עמוק (למרות שנראלי שזה מה שעשיתי)?
    3. החדרה של נר אחד במקום 2 יכול להספיק?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    14/09/2019

באופן כללי אינני ממליץ על שימוש בנרות פולידין לתוך הווגינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא, אודה לתשובה

אופיר
    15/09/2019

תודה רבה על התשובה, מעריכה זאת מאוד. אפשר אבל לדעת מה הסיבה שאינך ממליץ, זה עלול לגרום לנזק?
    ואם רק תוכל להסביר לי מה המשמעות של תוצאות הבדיקה שכתבתי בהודעה הקודמת והאם זה מדבק במגע מיני? אודה לך מאוד!
    תודה רבה, אופיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו