דימום רחמי בלתי תקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום רחמי בלתי תקין
    נדיה
    28/11/2019

שלום,
    בת 36, בטיפולי פוריות מזה שנה וחצי. מתוך ארבעה נסיונות ICSI (שניים מתוכם מביצית מוקפאת) נכנסתי להריון פעם אחת ועברתי הפלה טבעית בשבוע השביעי לפני כשנה.

מזה חמישה חודשים יש לי כל חודש מזמן הביוץ ועד המחזור דימום רחמי לא תקין. בהאולטרסאונד הכל נראה תקין. רמת ההורמונים בבדיקת דם תקינה לחלוטין. בחודש האחרון לקחתי פעמיים ביום נרות אוטרוגסטן החל מיום הביוץ וזה באמת עזר נגד הדימום גם כשלדעת הרופאה לפי רמת ההורמונים בבדיקה אני לא צריכה תוסף. היום, ארבעה ימים לפני מועד המחזור, התחיל לי דימום שלא נראה כמו מחזור - דם בצבע בהיר מלווה בגושים קטנים (מצרפת תמונה). מה זה יכול להיות? אני חיה בחו״ל והרופאים שהייתי אצלם עד עכשיו לא יכולים להסביר לי ממה זה יכול להיות. התכוונו לעשות עוד נסיון ICSI במחזור הבא ועכשיו אני מתלבטת כי יש לי בעיה לא מוסברת ולא פתורה. אשמח להארות!

תודה רבה מראש וסליחה על התמונה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום רחמי בלתי תקין

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    30/11/2019

אין לנו תשובה מדויקת במה מדובר.
    אני ממליץ לשקןל בדיקת היסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו