שאלות אחרי הפעם הראשונה לאחר שימוש בקונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות אחרי הפעם הראשונה לאחר שימוש בקונדום
    לא-חשוב
    26/01/2020

אני זכר,
    קיימתי פעם ראשונה יחסים עם החברה וגמרתי בתוך הקונדום, הוצאתי אותו רק לאחר חצי דקה בערך של תזוזות נוספות
    לא ראיתי זרע נוזל החוצה כשהורדתי את הקונדום אבל אני חושש שפשוט לא שמתי לב-
    הקונדום לא היה פגוע כשקשרתי אותו ושמתי בנייר, והוא ישב הדוק על איבר המין.. משום מה יש בי את החשש הלא מוסבר שהייתה זליגה דרך הצד התחתון של הקונדום בגלל שלא הפסקתי בשנייה אחריי השפיכה.
    ליתר ביטחון כמה שעות לאחר סיום היחסים הבחורה לקחה גלולת היום שאחריי "נורלבו" - רק כדי שנוכל להירגע ולא לחשוש.

*** חשוב **
    לפי האפליקציה שהיא משתמשת כדי לעקוב אחריי המחזוריות שלה ותאריכי ביוץ- הביוץ שלה היה אמור להתרחש ב21 לחודש,
    והיחסים קרו ב25 לחודש- ז"א 4~5 ימים לאחר הביוץ.
    קראתי שהביצית חיה רק למשך 24 שעות לאחר הביוץ.. זה אומר שהסיכוי להפריה בטעות קרוב לאפסי?
    **
    מכוון שזו הפעם הראשונה והיא עדיין לא נוטלת גלולות יאז-פלוס
    יש בי את החשש,
    האם אתה כרופא לאחר שקראת את כל התיאור שלי חושב שיש לי סיבה לחשוש?
    שימוש בקונדום + גלולת נורלבו לאחר כמה שעות מהסקס + ביוץ התרחש 4~5 ימים לפני = מספיק בשביל להירגע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/01/2020

לאחר שקראת את כל התיאור שלי חושב שיש לי סיבה לחשוש?

=== נראה לי שלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, עוד משהו קטן..

לא-חשוב
    27/01/2020

מהי הדרך הכי יעילה לשימוש בקונדום?
    חבר אמר שלהוריד אותו רק עם נייר או מגבון כדי שלא יגע בידיים וחייב לשטוף ידיים עם סבון ואת איבר המין עם סבון גם לפני ששמים עוד קונדום במידה ורוצים להמשיך.
    יש משהו נוסף שאני יכול לעשות רק כדי לייעל את הקונדום? אולי להוסיף חתיכת נייר מסביב לאיבן המין בקצה התחתון כדי שהגומי יהיה יותר הדוק?
    כמובן שלהבא לא לגמור בפנים, אפילו אם יש קונדום, למדתי את הלקח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לביוץ

לא-חשוב
    27/01/2020

האם ביוץ קורה רק פעם בחודש בטווח ימים קבועים?
    14 ל 16 ימי מחזור?
    הסיכוי להפריה אחריי 48 שעות מהביוץ הוא קטן, או בכלל לא אפ'רי פיזית?
    והאם זה נכון ש1למליון תאי זרע יהיו כשירים לשרוד את התהליך במקרה הטוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו