הפרשות עם ריח רע לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות עם ריח רע לאחר קיום יחסי מין
    נועה
    09/02/2020

שלום
    ביום שלישי שבוע שעבר קיימתי יחסי מין עם בעלי, אנחנו מנסים להכנס להיריון ולכן גמר בפנים.
    ביום רביעי התחילו לי הפרשות בריח דג אבל מאוד לא נעימות ומסריחות. היה גם קצת גרד ולכן לקחתי נרות אגיסטן מלילה של רביעי.
    ההפרשות לא פסקו, אומנם הריח נחלש אבל הפרשות מימיות ומרובות, ללא חומר של אגיסטן שבדרך כלל אמור לצאת.
    הגעתי לרופאת נשים היום כדי לקבל טיפול כלשהו והיא אפילו לא הסכימה לבדוק בטענה "את מלאה באגיסטן, פעם הבאה תגיעי לרופא לפני שאת מחליטה על דעת עצמך" אני מבינה שהייתי צריכה אבל לא היו תורים זמינים בשעות הערב אחרי העבודה ואנחנו בטיפולי פוריות וגם מנסים לבד החודש לפני תחילת ivf ולכן זה מאוד חשוב לנו לא לפספס את החודש.
    אני צריכה עצה בבקשה אני לא יודעת מה לעשות עם ההפרשות האלה... אני מרגישה כל הזמן רטיבות נוזלית וזה לא הפרשות פוריות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/02/2020

את חייבת להבדק ולקבל טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה מה שרציתי לעשות..

נועה
    09/02/2020

והרופאה פשוט נפנפה אותי.
    אני בכלל בהלם מהיחס הזה ואני מתכוונת להתלונן עליה.
    היא פשוט אמרה לי אם זה לא יעבור לך עוד שבוע שבועיים תחזרי.
    מה לדעתך זה יכול להיות ההפרשה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו