מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת של צוואר הרחם ? דימום קל קבוע אחרי יחסי מיןמור11/04/2020
היי
יש לי כבר מספר חודשים דימום מאוד קל אחרי יחסי מין והפרשה כהה לפעמים גם במהלך היחסים.
עשיתי 2 בדיקות קולופוסקופיה בהפרש של חצי שנה, שיצאו תקינות לחלוטין. לא היה צורך אפילו לקחת ביופסיה של צוואר הרחם. צוואר הרחם נראה תקין לחלוטין. ייתכן שישנם נימים מאוד קטנים שמדממים במהלך היחסים (לפי מה שהרופא אומר).
כמו כן, במהלך היחסים (זה משתנה מפעם לפעם) אני חווה כאב קל ותחושת צריבה. (בתוך צוואר הרחם, באיזור העמוק, לא בפתח הנרתיק).
ישנה פטריה שטופלה ע"י כדור (לא זוכרת את שמו) שנוטלים אחד ואת השני שלושה ימים אח"כ. בשני המקרים לאחר בדיקות קולופוסקופיה.
זה לא עזר לתחושת הכאבים ביחסי מין.
יש לציין שנבדקתי לפני חודשיים וכל הבדיקות של יחסי מין יצאו תקינות, למעט חיידק אחד שקיים ונחשב לחיידק טוב שאין מה לעשות נגדו (שוב, לפי מה שהרופא אומר).
שם הבדיקה שיצאה חיובית: U.UREALYTIC URIN-PCR
כמו כן, שחלה ימנית פולציסטית. מעבר לכך, שחלות תקינות, מחזור וביוצים סדירים לחלוטין בחצי השנה האחרונה עקב טיפול בדיקור סיני.
הרופא אומר שאין קשר בין הפטריה לדימום שמופיע לי אחרי היחסים.
הבעיה העיקרית היא החוסר נעימות שאני חשה בזמן יחסי המין.
אני מחדירה מדי פעם טמפון ספוג ב 2-3 טיפות שמן עץ התה על מנת לטפל בפטריה.
יש לציין שאני היום עם הפרטנר השלישי שלי אחרי שנים שמקיימת יחסי מין ופעם ראשונה שזה קורה. מעולם לא חוויתי כאבים / תחושת חוסר נעימות ביחסי מין.
האם כדאי לפנות לרופא מומחה?
האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לעשות ?
עשיתי חיסון לוירוס הפפילומה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן11/04/2020האם כדאי לפנות לרופא מומחה?
=== בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?