ציסטה שהוסרה ואנדו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה שהוסרה ואנדו
    רוני
    12/04/2020

היי, אני בחורה בת 35, ללא הריונות, לפני שנה עברתי ניתוח לפרוסקופיה לכריתת ציסטה משחלה ימנית, הממצאים היו serous borderline tumor arising within serous cystadenoma measuring 4.5 cm in greatest dimension. ציטולןגיה שלילית לתאי גידול. בפגישה אחרי הניתוח הרופא הרגיע אותי ואמר שזה לא גידול סרטני אשר לא יכול להיות סרטני, אך עדיין עלי להגיע לביקורת כל חצי שנה, אם זה לא מסוכן מדוע עלי להגיע? בנוסף מאז ומתמיד היה לי מחזור קשה ועוד הרבה תסמינים, בשנתיים האחרונות יש לי גם בעיות במערכת העיכול וכאבים במותן ימין ובג, בחילות גזים עייפות קיצונית וחולשה. קראתי וראיתי שיש לי את כל התסמינים לאנדומטריוזיס. האם יכולה להיווצר ציסטה מסוג בורדרליין כאשר יש אנדו? והאם יכול להיות שהרופאים הוציאו את הציסטה ולא ראו סימנים לאנדו? או שבניתוח זה במידה ויש אנדו לא ניתן לפספס? אני רוצה להיכנס להריון אך לא מצליחה כבר 10 חודשים וגם חוששת מאד כי אני מרגישה לא טוב. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה שהוסרה ואנדו

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/04/2020

האם יכולה להיווצר ציסטה מסוג בורדרליין כאשר יש אנדו?
    === כן זה יתכן
    והאם יכול להיות שהרופאים הוציאו את הציסטה ולא ראו סימנים לאנדו?
    === כן גם זה יכול להיות
    או שבניתוח זה במידה ויש אנדו לא ניתן לפספס?
    === אפשר לא לרות
    אני רוצה להיכנס להריון אך לא מצליחה כבר 10 חודשים וגם חוששת מאד כי אני מרגישה לא טוב.
    === רצוי מאד לסיים את הבירור של כל התלונות שלך ורק אז להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר והמפורט

רוני
    12/04/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו