תגובה אלרגית לטיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית לטיפות
    יעל
    17/04/2020

סובלת מדלקת ממושכת לעור במגע כתוצאה ממשחה מקומית(הדלקת מאומתת בבפיוסיה.
    מקבלת כבר 3 שבועות דרמובט,לפני יומיים התפתחה תגובה אלרגית,מאז צאוד סובלת,כרגע ללא משחה והטיפול הוא באנטיהיסטמינים+מריחה מקומית בשמן אבוליפכה(הוראת רופא.
    אני כבר מיואשת ומפחדת.האם אפשר לתת לאדם רגיש כמוני טיפול בסטרואידים דרך הפה?מה אפשר לעשות?!
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית לטיפות

הוספת תגובה

• שולה

ד``ר מיכאל פרידמן
    17/04/2020

טיפול בסטרואידים דרך הפה?מה אפשר לעשות?!

=== דרמוואט זאת משחה של סטרויד הכי חזק וטיפול בדרמוואט עלול להיות מאד מסוכן. יש מעט מאד מחלות עור בהם אנו ממליצים על דרמוואט.
    את חיבת להפסיק את הטיפול הזה מיד ולפנות לרופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    19/04/2020

הייתה דלקתמ עור ממגע מאוד חריפה של חודשים והרופא טען שחייבים לתת טיפול מיידי.מן הסתם עקב התגובה האלרגית התרופה הופסקה ,ןכרע אני מקבלת סטרואידים דרך הפה+אנטיהיסטמינים.המראה של העור השתפר עקב ההפסקה.
    האם אתה טוען שמדובר בחומר מסוכן שגרם לי נזק ועלי לפנות לרופא עור?תשובתך מעורפלת ומלחיצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו