דימומים לפני ואחרי וסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים לפני ואחרי וסת
    יפית
    07/07/2020

לפני כשנה היה לי מקרה חד פעמי של וסת שנצשכה שבועיים. באולטרסאונד התברר שיש לי פוליפ ברירית הרחם ) הרירית עצמנ היתה סדירה( בגודל של 6×1ק ממ. בלי טיפול הדימום עבר וכמעט ולא חזר שנה והווסת הגיעה באופן שמתאים לגילי ) 51(. לפני שבועיים וחצי התחיל דימום קל לפני הןוסת ואחכי הוובת המשיך הדימום. הוא לא הכתמה אלא ממלא את התחתונית ) לא תחבושת של וסת( ולא מפסיק כבר עשרה ימים אחגי הווסת. באולטרסאונד הפוליפ נשטר והיתר תרין מלבד זה. האם באולטרסטונד יכולים לראות אם הרירית תרינה? נרשם דניא סדיר והאם רואים אם יש חס וחלילה מדהו הצוואר הרחם?

ממה הדימום הסה
    מוריד אותי דהוא נמשך בלי הפסרה נמעט שלושה שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים לפני ואחרי וסת

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

יפית
    07/07/2020

סליחה, ראיתי שיש טעויות בהקלדה.
    אבהיר: באולטרסאונד מלפני שבועיים ראו הכל תקין רירית סדירה שחלות תקין אבל הפוליפ עדיין שם בגודל 6×12 ממ
    האם העובדה שהרירית סדירה מצביע שהדימום מהפוליפ והאם דימום מפוליפ יכול להיות נמשך כמו שתיארתי וכן האם רואים את צוואר הרחם באולט'אגן קטן ואם היה בו ממצא היו רואים?
    אני מוטרדת מההימשכות של הדימום כבר כמעט 3 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו