מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחה של פלורה צואתית בנרתיקשאלה19/10/2020
שלום
אני כבר תקופה ארוכה סובלת מפלורה צואתית בנרתיק.
ראיתי כי בעבר שאלו כבר שאלה כזו בפורום, אך לא מצאתי את המענה הדרוש.
אני מעולם לא קיימתי יחסים בפי הטבעת ואז חדירה לנרתיק, ולגבי ניקיון אני מנגבת כנדרש. אני סובלת מגרד כרוני בלתי פוסק בנרתיק. הייתי אצל המון גניקולוגים ואף אחד לא יודע כיצד לטפל בי. כולם רק נתנו לי נרות ומשחה שכבר לקחתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר.
אני ממש מתחננת, אם ידוע לכם על איזושהי אנטיביוטיקה שאמורה לטפל בבעיה זו או איזשהו טיפול, בבקשה ענו לי ורישמו על המלצות לטיפול.
אני ממש אובדת עצות, לא מסוגלת להמשיך לתפקד, איכות החיים שלי נפגעה כליל, אני כל פעם רצה לרופא אחר ואף אחד לא יודע לטפל בזה, ואני סובלת. שום טיפול לא עוזר לי. בבקשה רישמו לי על המלצות לטיפול, איזו אנטיביוטיקה יכולה לעזור, אם יש, המלצות אולי על רופאים שבעיה זו מוכרת להם ויודעים לטפל בה. אך במיוחד חשוב לי לדעת מה האנטיביוטיקה שיכולה לעזור. בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/10/2020אני בהחלט מבין את הבעיה שלך וכן רוצה לעזור לך.
יחד עם זה אי אפשר להמליץ על טיפול כלשהו - ויש לא מעט - ללא בדיקה גינקולוגית מצידי וללא בדיקת תרבית מהנרתיק.
פשוט זה לא מקובל לתת טיפול רפואי תרופתי ללא בדיקה, במקרה שלך, ללא בדיקה גינקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?