צמיחה של פלורה צואתית בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחה של פלורה צואתית בנרתיק
    שאלה
    19/10/2020

שלום
    אני כבר תקופה ארוכה סובלת מפלורה צואתית בנרתיק.
    ראיתי כי בעבר שאלו כבר שאלה כזו בפורום, אך לא מצאתי את המענה הדרוש.
    אני מעולם לא קיימתי יחסים בפי הטבעת ואז חדירה לנרתיק, ולגבי ניקיון אני מנגבת כנדרש. אני סובלת מגרד כרוני בלתי פוסק בנרתיק. הייתי אצל המון גניקולוגים ואף אחד לא יודע כיצד לטפל בי. כולם רק נתנו לי נרות ומשחה שכבר לקחתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר.
    אני ממש מתחננת, אם ידוע לכם על איזושהי אנטיביוטיקה שאמורה לטפל בבעיה זו או איזשהו טיפול, בבקשה ענו לי ורישמו על המלצות לטיפול.
    אני ממש אובדת עצות, לא מסוגלת להמשיך לתפקד, איכות החיים שלי נפגעה כליל, אני כל פעם רצה לרופא אחר ואף אחד לא יודע לטפל בזה, ואני סובלת. שום טיפול לא עוזר לי. בבקשה רישמו לי על המלצות לטיפול, איזו אנטיביוטיקה יכולה לעזור, אם יש, המלצות אולי על רופאים שבעיה זו מוכרת להם ויודעים לטפל בה. אך במיוחד חשוב לי לדעת מה האנטיביוטיקה שיכולה לעזור. בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    20/10/2020

אני בהחלט מבין את הבעיה שלך וכן רוצה לעזור לך.
    יחד עם זה אי אפשר להמליץ על טיפול כלשהו - ויש לא מעט - ללא בדיקה גינקולוגית מצידי וללא בדיקת תרבית מהנרתיק.
    פשוט זה לא מקובל לתת טיפול רפואי תרופתי ללא בדיקה, במקרה שלך, ללא בדיקה גינקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו