מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסביב שחלה וניתוח לפרוסקופיה וחשד לציסטותחיה22/10/2020
שלום.עברתי לפני כשבוע תסביב שחלה עם כאב פתאומי בצד ימין.הגעתי לחדר מיון ומשם הכניסו אותי לניתוח לפרוסקופיה.
גם באולטרסאונד במיון הכל היה תקין לא ראו ציסטות אבל בגלל הכאבים הם חשדו שמדובר בתסביב שחלה.
לפני כשנה היו לי אותם כאבים אך פחות חזקים מהפעם הזו ובדיקת אולטרסאונד במיון נשים אמרו שכנראה הכאב בגלל ציסטה שהתפוצצה ורק שהנוזל נספג עברו הכאבים,לאחר חודשיים היה לי התקף באותו צד אז כבר ההיתי חכמה וחשבתי כי בטח זו שוב ציסטה שנקרעה והבנתי שאין צורך ללכת למיון ונשארתי בבית חלפו 12 שעות עד שהכאבים עברו.
ממה שקראתי הבנתי כי תסביב קורה שיש ציסטות גדולות בשחלה.
אני בת 32 בריאה עם שלושה ילדים עברתי הריונות ולידות תקינים.
עם התקן הורמונלי כבר שנתיים.
אף אחד לא יודע להגיד מה יכול להיות הסיבה שנגרם לי תסביב שחלה כי הרי לא ראו שום סימנים באולטרסאונד וגם בניתוח לא היה ציסטה.
האם יש דרך למנוע הזה?האם זה קשור למאמץ גופני והרמת משקולות?האם אולי זה קשור להתקן מירנה שיש לי? יכול להיות שאני מבין המקרים הבודדים שבאמת אין סיבה רפואית למה עברתי תסביב???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2020האם יש דרך למנוע הזה?
=== לא
האם זה קשור למאמץ גופני והרמת משקולות?
=== לא
האם אולי זה קשור להתקן מירנה שיש לי?
=== לא
יכול להיות שאני מבין המקרים הבודדים שבאמת אין סיבה רפואית למה עברתי תסביב?
=== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?