אובדן תחושה בנרתיק לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן תחושה בנרתיק לאחר לידה
    במצוקה
    02/12/2020

שלום, לפני כ-12 שנים ילדתי את בני הבכור (מתוך שלושה), במהלך הלידה ביצעו בי חתך והמון תפרים. לאחר ניסיון לקיום יחסי מין במועד האפשרי, נתקלתי בכאבי תופת, דמויי סכין בעת המשגל.
    פניתי לעזרה ונאמר לי כי כנראה אחד התפרים נעשה בטעות על עצב.
    לאחר מכן, לאורך החיים התחושה בעת קיום יחסי המין נעלמה, תחושת איבר המין בתוכי לא קיימת.
    ואני ייחסתי זאת לעניין המוכר של "התרחבות הנרתיק לאחר הלידה" כנראה שאיבר המין של בעלי כבר קטן מן הנרתיק שלי.
    כך חשבתי עד כה.
    התגרשתי, ובעת קיום יחסי מין עם בן זוגי, אשר לו איבר מין גדול באופן ניכר, אכזבתי הייתה רבה כי לא חשתי בו גם.
    פניתי שוב לעזרה, אצל מומחית רצפת אגן, על מנת להיוועץ בנוגע לאותה התרחבות, אך היא גילתה בבדיקתה כי כלל אין לי תחושה בתוך הנרתיק.
    כלומר, איבדתי את התחושה ב"קירות הנרתיק" ואני לא חשה בכלום כשיש משהו בתוך הנרתיק שלי, אני חשה רק את החדירה, בשריר הווגינלי בלבד.
    אני חייבת עזרה, סיוע ופתרון.
    כיצד ניתן להחזיר את התחושה בתוך הנרתיק שלי על מנת שאהנה מחיי המין לאחר עשרות שנים שלא נהניתי
    לעזרתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    03/12/2020

לפני התחלת בירור הבעיהע"י רופא נשים אני מליץ לך להבדק ע"י הניורולוג . יתכן קיימת בעיה עצבית ומפה חוסר תחושה בתוך הנרתיק. במידה ובדיקה ניורולוגית לא תראה דבר אז אפשר לבצע בירור גינקולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו