ווסת לא סדירה ודימום חלש עד כדי בלתי נראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת לא סדירה ודימום חלש עד כדי בלתי נראה
    שאנטי
    04/01/2021

היי, יש לי בעיה כבר לא מעט זמן.המחזור שלי מעולם לא היה סדיר אבל בשנתיים האחרונות הייתי מקבלת מחזור אחת ל3-4 ואפילו חמישה חודשים.לפעמים היה דימום ממש חזק ואם המחזור הגיע בהפרש של 2 או 3 חודשים אז המחזור היה סביר וקצר. לאחרונה לא קיבלתי מחזור כמעט 5 חודשים אבל ברגע שקיבלתי זה רק הפריע לי באורח חיים התיקני. אי אפשר אפילו לקרוא לזה מחזור כי זה בעיקר כתמים בניגוב, לא היה צורך אפילו בתחבושת רק בתחתונית. ובקיצור אני כבר מעל שלושה שבועות עם "כאילו" מחזור אני רושמת כאילו כי יום שיש בו כתמים ויש יום שיש קצת דם ופתאום יומיים בלי כלום.אני דתיה ששומרת נידה וזה נורא קשה ככה.אתמול טבלתי במקווה סופסוף והנה היום בצהריים כל התחתונית שלי מלאה כתמים חומים וגם אדומים.אני כבר לא יודעת מה לעשות.יש לי קופסה ישנה של פרוגילוטון שבעבר הרחוק הרופאה נתנה לי.האם פשוט לקחת את הכדורים וכל הבעיה תיפטר? מה עוד אני צריכה לעשות.הרופאת נשים וגם רופאת המשפחה עשו לי בדיקות כלליות וטוענות שהכל תקין.אני כבר מיואשת. אשמח ממש להכוונה מה עוד לבדוק או לעשות.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/01/2021

אעת חייבל להבדק, יתכן שיש צורך בבדיקות הורמונליות והיסטרוסקופיה אבחנתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו