אקנה חריף בגיל 27- מינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה חריף בגיל 27- מינוציקלין
    ניבה אראמא
    08/01/2021

בתיכון סבלתי מאקנה, לקחתי יותר משנה מינוציקלין ועברתי לגלולות בכיתה יב. מכיתה יב ועד גיל 26 פלוס לקחתי גלולות. בחודש אפריל האחרון החלפתי להתקן כי סבלתי מתופעת לוואי של יובש נרתיקי, ולאחר 3 חודשים חזר לי האקנה, רק שהפעם הוא חריף מאי פעם. יש לי פצעים בגב, בחזה, בזרועות ובפנים. הוצאתי את ההתקן לפני שבועיים. כבר חודשיים שאני לוקחת מינוצקילין ללא הטבה, מטופלת אצל רופא עור ואצל קוסמטיקאית. אני רוצה לחזור לקחת גלולות, בלי לסבול עוד פעם מיובש נרתיקי ולציין שסבלתי ממיגרנות שנעלמו לגמרי כשהפסקתי לקחת גלולות לפני כמעט שנה.
    האם יש גלולות שאני יכולה לקחת שיעזרו לאקנה וגורמות פחות למיגרנות ולפחות יובש נרתיקי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    08/01/2021

האם יש גלולות שאני יכולה לקחת שיעזרו לאקנה וגורמות פחות למיגרנות ולפחות יובש נרתיקי?

=== כן. תפני בבקשה לרופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור

ניבה אראמא
    08/01/2021

מפחדת שהאקנה יחמיר עוד יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו