פטריה וגירוד בנרתיק כתוצאה מנטילת אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגירוד בנרתיק כתוצאה מנטילת אנטיביוטיקה
    מאי
    10/01/2021

הי בת 22 סוכרתית כבר 9 שנים יחסית מאוזנת לקחתי לא מזמן אנטיביוטיקה דיי חזקה לדלקת שקדים ונפיחות בפנים לפחות 3000 מג ביום של צפוויט פורטה 500 הבנתי שזה גם יכול לגרום לדלקות וזה.. מידי פעם היה לי גירוד בנרתיק ואדום. כל פעם שהלכתי לרופאי נשים לא בדקו כנראה כי לא קיימתי יחסי מין ורק נתנו רק משחה או כדור.. שבוע שעבר התחיל שוב אחרי המון זמן שלא היה כלום (אחרי האנטיביוטיקה וגם אולי כי אני ובן זוגי התחלהו לנסות מגע אבל ללא חדירה רק יבש..)ולצערי אין תורים לרופאים לשבועיים הקרובים וגם הם לא יבדקו אז בינתיים הביאו לי מבית מרחקת משחת אגיסטן אלוורה ובוריקס 600 מג,רשום עליהם שבועיים לפחות לשימוש האם חייב 14 ימים? לא זכור לי שנתנו שימוש ככ ארוך במשחה לפני ואם זה לא יעבור האם מותר לבדוק אותי בכלל למרות שלא קיימתי יחסים מלאים עדין? תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    11/01/2021

לצערי אינני יכול להמליץ לך על טיפול כלשהו היות וחייבים לבדוק אותך. את חייבת להבדק אצל רופא שעוסק במחלות העריה והלדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו