הפרשות מוזרות - מה דעתכם? בת 39

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מוזרות - מה דעתכם? בת 39
    DIY
    15/04/2021

שלום,
    אני מודעת לזה שכדאי שאלך להבדק אבל אני בחו"ל כרגע, ללא ביטוח רפואי מתאים.

אני בת 39 עם התקן רחמי נחושת (IUD) כבר מ-2016.
    לאחרונה שמתי לב להפרשות במרקם ג'לי, בצבעים שנעים בין לבן לצהוב/ירקרק זוהר בהיר, ללא ריח יוצא דופן (אלא אם אני לא מודעת אליו, אבל לא דגי או רקוב). בעבר היה לי קנדידה, וזה לא דומה בשום צורה כך ששללתי את זה מיד.

קיבלתי בבית המרקחת טיפול ל-BV (Travogen 600mg), זה עבר, ואז חזר, ביקשתי עוד טיפול וקיבלתי Canasteen. זה עבר וחזר בצבע קרוב יותר לירוק ומרקם יותר סמיך, שוב, ללא ריח יוצא דופן, אז ביקשתי בבית המרקחת טיפול והם נתנו Flagyl 500mg, שלקחתי כשבוע, עד שאכן זה עשה רושם שעבר, אבל אחרי קבלת הוסת, שוב התחילו סימנים שזה חוזר, ואכן זה חזר במן צבע צהבהב חלבי, גוון ירקרק. לקחתי מיד שתי מנות של Flagyl (500x2) ולמחרת שוב, כך שסה"כ 2000מג ביומיים. זה לא עבר אחרי, ואפילו קצת התגבר.

יכול להיות שזה קשור לביוץ, לאחרונה היו לי כאבים עזים ברחם, מה שככל הנראה קשור לכאבי ביוץ, אבל בגלל ההתקן, עצמת הכאבים לא הפתיעה אותי וגם לא העיתוי (כשבועיים אחרי תחילת המחזור).

כפי שכתבתי, אני לא קרובה לשירותי רפואה זמינים, למרות שנראה שאפשר לקבל בבית מרקחת כמעט הכל.

לפני שאני מפציצה את עצמי שוב באנטיביוטיקה והפעם בכיוון כלמידיה או משהו חמור יותר (היו יחסי מין לא מוגנים בשנה האחרונה), אני תוהה אם יש סיכוי שאלה הפרשות מוגברות בגלל ההתקן וזה תקין למרות הצבע המדאיג והמרקם המאוד סמיך.
    שוב, אין ריח יוצא דופן, אין גרד, אין פצעים, אין תסמינים אחרים כמו צריבה בשתן או כאבים כאלה ואחרים (למעט כאבי הביוץ שתיארתי).
    תודה על ההבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    15/04/2021

שלום רב,
    הסיפור שלך ארוך אך אנו לא יכולם לנחש במה מדובר. יתכן שקבלת טיפול נכון עובדה שזה פעל/פועל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות מוזרות - מה דעתכם?

DIY
    15/04/2021

תודה, ניסיתי לתת כמה שיותר פרטים.

כרגע זה חזר, עוד מלפני שבוע, כשלקחתי 2000מג פלג'יל. מן צבע צהבהב/ירוק בהיר חלבי, מרקם ג'לי, בלי ריח, גרד, פצעים, או שום דבר יוצא דופן, פרט לצבע והמרקם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו