ממצא היפואקוגני בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא היפואקוגני בשחלה
    שני
    22/08/2021

בתוצאות US של בת 70 נמצאה רירית רחם מעובה של 12 מ"מ ובנוסף, "מבנה היפו אקוגני צלול בעל גבולות לא סדירים ללא זרימה היקפית במימדים21*29 מ"מ בשחלה השמאלית". ללא אנמנזה של דימומים או כאבים אלא בדיקה שגרתית לפני התחלת נטילת טומוקסיפן.
    למחרת בבדיקת גניקולוג בוצע פיפל (אין עדיין תוצאות) אך לא היתה התייחסות כלל לממצא בשחלה. אני די מודאגת מכך שלא היתה התייחסות ורציתי לדעת האם יש צורך בהמשך בירור גם לגבי הממצא השחלתי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא היפואקוגני בשחלה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/08/2021

אנו לא מפענחים תוצאות מעבדה ותוצאות הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצא היפואקוגני בשחלה

שני
    25/08/2021

אחדד את השאלה שלי, אני לא מבקשת פענוח שכמובן לא ניתן לעשות עם המידע אלא רק לדעת אם אתה הייתה מפנה מטופלת שלך להמשך בירור הממצא השחלתי (CT/MRI/מעקב US וכו') או שלדעתך כרגע הביופסיה מהאנדומטריום מספקת.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו