דימום במשך שבועיים ופספוס גלולה

מנהל הפורום

ד``ר מיכאל פרידמן
ד"ר מיכאל פרידמן
לקביעת תור אצל ד"ר מיכאל פרידמן ללא פרסום בפורום
 
  • דימום במשך שבועיים ופספוס גלולה
    קסניה
    16/09/2021

    שלום אני משתמשת בגלולות קלייר כבר מעל לשנה. במהלך השנה היו פעמים בהן פספסתי לפעמים גלולה במהלך החודש אך לא קרה הדבר. החודש פספסתי גלולה אחת, וכשבוע לאחר סיום המחזור התחיל דימום חדש. תיארתי לעצמי שזה אולי בגלל הגלולה שהתפספסה אך הדימום ממשיך כבר כמעט שבועיים. אשמח לדעת מה כדאי לעשות ואם הכל בסדר. מעדיפה שלא להפסיק עם הגלולות כי המחזור מאוד קשה בלי.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פספוס גלולה עלול לגרום לדימום

    ד''ר מיכאל פרידמן
    18/09/2021

    פספוס גלולה עלול לגרום לדימום

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


